„Együtt erő vagyunk!” – Jakab Péter a Nép Pártján Mozgalom kétszázalékos támogatottságáról

2022. november 03. 15:37

Közben a mozgalom budapesti szervezője így örvendett: „Fantasztikus eredmény!”

2022. november 03. 15:37
null

Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, szerdán megjelent egy Medián kutatás, amelyből kiderült, hogy a legerősebb ellenzéki párt a DK, 9 százalékkal. Ezen kutatás kapcsán örvendezett egy kört Jakab Péter exjobbikos Nép Pártján Mozgalom alapító és Saadi M. Márton, a Nép Pártján Mozgalom budapesti szervezője.

Saadi kiposztolta a Facebook-oldalán a kutatás eredményeit, amihez hozzátette

A csavar a történetben az, hogy a kutatás szerint a Nép Pártján Mozgalom két – azaz kettő – százalékot ért el. Ennek kapcsán a poszt alatt kommentben örvendezett egyet Jakab Péter is, mint mondta, „Együtt erő vagyunk! Maradok a nép pártján!”.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hidegfehérmintaled
2022. november 03. 23:31
A 2% nem igaz, aki meg ezzel a baromarcúval szimpatizál az nem normális.
KBA98
2022. november 03. 18:09
Megértem, hogy nehéz elhagyni a semmi munkáért járó millás fizetést, de előbb - utóbb vége lesz és nagy hirig jön azután!
Jobboldali Magyar
2022. november 03. 17:57
1. Ki is ez a jakab gyerek? 2. 2 % és bent van az Országházban? (Még az is túl sok)! (Úgy tudom, hogy 5 % kell). (Még 10 évvel ezelőtt a Jobbik jó párt volt). ( A bolsevikokkal a libernyákokkal az elvtársakkal össze+játszották a főszerepet)! Sajnos! 3. Egyenlőre csak 2 párt van a Fidesz - KDNP és a Mi Hazánk Mozgalom.
llnnhegyi
2022. november 03. 17:15
Nagyon örülök Jakab Péter sikerének. ( Egy ős Fideszes nevében)-:)) A Jobbik náci buzgalmárok pártja! Pfújh! Erősen odavágott a náci,rasszista Jobbik pártnak, Gyöngyösi Márton elnöknek. Akik hála Istennek süllyednek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!