Jakab Péter legújabb TikTok-videójában egy téglafalat ütlegel, majd bejelenti, hogy Orbán „elmebeteg”

2022. november 06. 09:23

„Ez a küzdelem nem rólam szól, hanem egy nemzetről, amelyet foglyul ejtett egy elmebeteg” – fogalmazott a bukott politikus, miután „kiütéssel győzött” a fal ellen.

2022. november 06. 09:23
null

Jakab Péter bukott Jobbik-elnök a TikTokon osztott meg egy videót, amiben az látszik, hogy

a Jobbik korábbi elnöke teljes erőből csépel egy téglafalat. 

Ezután természetesen a kormány és Orbán Viktor támadása sem maradhatott el. „Ez a küzdelem nem rólam szól, hanem egy nemzetről, amelyet foglyul ejtett egy elmebeteg” – fogalmazott a politikus.

 

@jakabpeter_neppartjan Egyedül a Nép Pártján Mozgalom követeli a parlament feloszlatását és új választást. Pedig ez a küzdelem nem rólunk szól, hanem a nemzet egészéről. Hol vannak a többiek? Vesszen a kormány, győzzön a nép! #jakabpeter #néppártján #o1g ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2022. november 07. 09:14
"Jakab Péter legújabb TikTok-videójában egy téglafalat ütlegel, majd bejelenti, hogy Orbán „elmebeteg” :))) Hát, petike, ok, ok, csak gyere vissza a kórterembe, aztán majd benyugtatózunk. Minden rendben lesz.
pipa89
2022. november 07. 09:08
Agresszív kismalac!
pragmatika
2022. november 07. 09:03
Valld be petike, hogy nem ez a problémád, hanem az, hogy eltévedtél, mint a Biden bácsi, (tudod, a példaképed) aztán csak ütöd azt a téglafalat. Nyugi, hamarosan jön valaki, és segít megtenni azt a néhány méteres utat, amivel kikerülheted ezt a falat.
Jaja
2022. november 06. 22:07
A fal nem üt ám vissza, ficsúr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!