„Európa egy félig-meddig megszállt kontinens” – itt a REAKCIÓ PLUSZ Kötter Tamással

2022. november 18. 09:00

Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal Kötter Tamás íróval, influenszerrel, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.

2022. november 18. 09:00
null

***

Miért állapította meg olyan gyorsan az Egyesült Államok, hogy nem orosz rakéták csapódtak be Lengyelországban szerdán? Milyen mozgástere van Ukrajnának, Németországnak és az Európai Uniónak a jelenlegi helyzetben? Mennyire volt meglepő az amerikai félidős választások eredménye, a vörös hullám elmaradása? Ezekről is beszéltünk a Mandiner heti kibeszélő podcastjában, de szóba került Baranyi Krisztina, a Pesti Srácok és Gyurcsány Ferenc is, ahogy az is, mit ártott Klimt festménye a klímaaktivistáknak.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vidėken újrakezdő
2022. november 18. 12:26
A képek és az alatta lévő szöveg miért nincs összhangban?
dezilluzionista
2022. november 18. 12:13
Unalmas.
lvjtn
2022. november 18. 10:17
sajnos, mi is friss hír, hogy a nálunk ki tudja milyen okból állomásozó amerikai különleges alakulat katonái balhéztak pesten az, hogy nem állt módunkban nemet mondani, hogy a megszálló amerikaiak betegyék ide a lábuk, mindent elmond a szuverenitásunkról talán még hazaküldetni se tudjuk az önmagukból kivetkőzött amcsi börtöntöltelékeket és akkor a mocsadék, amerikaszopó, amerikabérenc mocskos hazaáruló magyar baloldal még putyinozik...
Lord Vader
2022. november 18. 10:17
Ez nem újdonság, Európa a második világháború vége óta megszállt terület.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!