Romaügyi felelőst igazoltak Dobrevék

2022. november 19. 17:54

Új tag az árnyékkormányban!

2022. november 19. 17:54
null

Dobrev Klára a Gyurcsány-párt Facebook-oldalára feltöltött videóban kifejtette: az európai Magyarország eszméje arról is szól, hogy mivel tudjuk segíteni a roma fiatalok kitörését a sokszor örökségül kapott szegénységből, hogy milyen oktatással tudjuk „felismerni és kiaknázni a tehetségüket”, hogy hogyan tudunk segíteni nekik abban, hogy sikeres polgárai legyenek egy európai Magyarországnak.

Herfort Marietta, a DK árnyékkormányának romaügyi tanácsadója 35 éves, diplomás roma nő. Dolgozott újságíróként, kommunikációs szakemberként, az elmúlt tíz év nagy részében a romák érdekképviseletének szentelte a mindennapjait a civil szférában – mondta el Dobrev Klára.

A bejelentést megtekintheti itt:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. november 20. 14:35
Na, Gyurcsányné már megint a homokozóban játszik. )))))))))) Komolyan egy óvodás normálisabb, mint ez a tetves csürhe. Kormányosdit játszani úgy, hogy annyi az egész tétje, hogy a homokozóban húzgálhatják, vagy a Gyurcsányné, Herfort, és Kálmán kezébe adhatják a fütyijüket, hogy húzgálják. )))))))))) )))))))))) Szánalmas egy banda. Herfort! Új vagy a homokozóban, neked több fütyi jut. )))))))))))))) Vagy Gyurcsányné, Kálmán puncija? )))))))))))))))))
csabi57
2022. november 20. 06:27
Igen kevés vonóhúzás van ebben a leányzóban. Nem azért lett Ő roma, mint egyes homokosok, hogy pótolja a tehetségét?
Parittyás
2022. november 20. 06:18
Érdemes megnézni Márky YouTube videoját, amikor Gyöngyösön volt kampányolni a Durandában. Azt mondja hátul a roma csávó, hogy van munkánk, a gyerekek iskolába járnak, jó ez így. Erre Márky kijelenti, hogy na menjünk innen. Szerintem is jó ez így, hogy van munkájuk -- már aki akar dolgozni -- és a gyerekek iskolába járnak!
mer-kell
2022. november 19. 22:16
A romáknak 500év sem volt elég felzárkózni. Piócaként élősködnek az adófizetők nyakán! Csak és kizárólag JOGAIK vannak. Karold csak fel őket !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!