Dobrev Klára arról, hogyan áll az Apró-villa eladása: „Sehogy”

2022. november 14. 14:17

Férje korábban arról beszélt, eladják a villát, Dobrev most az árnyékkormányinfón arról beszélt, „ez nem a legérdekesebb kérdés”.

2022. november 14. 14:17
null

Gyurcsány Ferenc a Partizánnak adott interjújában lengette be, hogy a jövőben eladná az Apró-villát, amelyről részletesen itt írtunk. A hétfői DK-s árnyékkormányinfón ezzel kapcsolatban megkérdezték Dobrev Klára árnyék-miniszterelnöktől, hogy hogyan áll az eladás. 

Sehogy”

– válaszolt röviden. Arra a kérdésre, hogy vajon rezsivel kapcsolatos szempontok miatt lengette-e Gyurcsány az Apró-villa eladását, Dobrev úgy fogalmazott, hogy szerinte „nem ez az izgalmas kérdés.”

Az említett párbeszédet megtekintheti alább, 36:48-tól:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2022. november 15. 16:46
A gyurcsányisták, ha ellenzékben vannak, akkor kéregetnek a néptöl, ha kormányon vannak, akkor meg rabolnak tölük. Így kezdödik egy DK-s bordal: "Mi vagyunk a dollárbaloldal," Gyurcsány a tuareg kan guru, Ugrabugrál mint egy kenguru. Vajon mit gondolnak a DK-ról Önök? Szerintem ott Gyurcsány a törzsfönök. A DK országunkban egy tuareg klán, Több kár okoz mint anno Batu kán. Belterjes bandájuk a gyülölet forrása, Ami szeretett hazánk békéjét aláássa, Táboruk felforgat jogot és erkölcsöt, Nem érdemelnek, csak egy bikacsököt.
Palatin
2022. november 15. 16:44
A hidegrázós, vérszagú bolsevizmus torokszorító lehellete legjobban éppen Dobrevböl árad. Gyurcsány mutyiból, simliböl, szélhámosságból lett komcsi, - pár évtizeddel korábban talán Szálasi jobbkeze lett volna, aztán Rákosié -, azaz ö még bolsinak is hamis. Dobrev viszont izig-vérig bolsi, még genetikailag is, kívül-belül. Ö az aki legkevésbé kell a magyaroknak. Gyurcsánnyal legalább még jól be lehet rugni, de Dobrev nekünk semmire nem jó. Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. Még a Covid-járványt is Orbánra kenné, Nagyszerű ötlet ez, ha népünk bevenné. De a magyarság sosem volt oly botor, Hogy átverje öt egy szélhámos lator. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
fabulon a bőre őre
2022. november 15. 10:48
A sötét árnyékban bujkáló, korábban az EP-elnökségbe ejtőernyőző, majd távozó árnyékminielnöknek az EU honlapján fellelhető életrajza ez: Önéletrajz Klára DOBREV Önéletrajz nem áll rendelkezésre Egy EP-alnöknek nincs önéletrajza az EP-ben! Nincs is rá szükség a nagy átláthatóságban. Az árnyékban minden tehén fekete. Így az sem látszik, hogy a kurcsány által árnyékminielnöknek felkért feleség mit csinált 2006-ban. A hét frakciós S&D-ben valahogy csak nem lett 8. alelnök. Egy EP-alelnöknek pedig járna. A szája.
Dolll
2022. november 14. 22:21
Lássuk be, nehéz megszövegezni azt az "apró" hirdetést. "Apró, mégis cseppet sem apró villa eladó, jó környéken, saját borospincével, (és borral) , minden helységben feltöltött bárszekrénnyel, minibárral. A bent lakók sajátos arcberendezése miatt tükör nincs az épületben. Extrák : -golyóálló üvegek. - föld alatti bunker. - állandó orvosi (addiktológiai) felügyelet. - volt privát fodrász is, de sosem vettük igénybe. - a helységekben sajátos atmoszféra, relikviák. (Lenin, valamint Marx és Engels összes, falon Sztálin kép) - föld alatti lőtér (Orbános céltáblákkal) - tetőn helikopter leszálló. Lehet, hogy szükség lesz még rá.... (Lásd Nicolae Ceausecscu)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!