Dévényi István a mediános felmérésről: Imádom, hogy azt mondja, Karácsony vs. akárki! Micsoda felmérés!

2022. november 25. 19:07

A publicista még pirézeket belekevert volna valahogy, „biztosamibiztoss”.

2022. november 25. 19:07
null

A Medián szerint Karácsony nyerne Budapesten, pedig még nincs is ellenfele – írta meg lapunk csütörtökön. Az intézet szerint 51 százalékot kapna Karácsony Gergely, ha most hétvégén lenne a főpolgármester-választás. Egy „most vasárnapi” választáson a júliusi 46 százalékkal szemben újra a választók abszolút többsége, 51 százaléka szavazna rá, miközben az – egyelőre nem ismert – fideszes jelöltre csak 30 százalék.

Karácsony pénteken egyből meg is akarta lovagolni a dolgot

Karácsony Gergely hivatalos Facebook-oldalán kommentálta a Medián legfrissebb közvélemény-kutatási eredményét. Mint írta, a Medián szerint még többen szavaznának rám, mint az ellenzéki pártokra együttvéve. A főpolgármesternek erőt ad, hogy „a budapestiek többsége tudja: értük dolgozunk minden nap”! A bejegyzéshez készített egy kis grafikont is, amelyet most Dévényi István publicista osztott tovább.

Még a pirézeket kellett volna valahogy belekeverni, biztosamibiztoss.” – írta.

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. november 27. 19:20
A Fidesz Tarlós alatt Karthagot csinált Budapestből. Tulajdonképpen a behintett só közül kell kikaparni Karigerinek. Ezt mondták, lop a Fidesz. És 2019 után jött a Viagra, felállt a Mindentmegvizsgáló Bizottság. És hegyeket talált, bűn, bűn hátán. A leomlott Jerikó falai újra állnak, már árulták is, meg is mondták, hogy kell megvenni. És Tarlós börtönben, életfogytiglan. És így aztán dőlnek a százalékok.
Gonella
2022. november 26. 18:54
ez egy orbitális baromság volt füles, ezt most jól megláttad! de mit szólnak a haverok ehhez? nem lesz baj?
csulak
2022. november 26. 17:52
KamuGeri egyetlen teljesitmenye az hogy szetlopta Butapestet
catalina9
2022. november 26. 15:03
Dévényi István a mediános felmérésről: Imádom, hogy azt mondja, Karácsony vs. akárki! Micsoda felmérés!" hanni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!