A kormánypártok átvették a budavári önkormányzat irányítását

2022. november 25. 15:54

V. Naszályi Márta párbeszédes polgármester a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a képviselők többsége elvette a momentumos Korsós Borbála alpolgármester jogköreit.

2022. november 25. 15:54
null

Péntek hajnalig tartott a budavári önkormányzat legutóbbi képviselő-testületi ülése, ahol bizonyossá vált, hogy a kormánypártok – két volt jobbikos képviselővel karöltve – átvették az I. kerület irányítását.

Mint ismert, szeptember 11-én időközi választást tartottak itt, miután a momentumos Gelencsér Ferenc alpolgármester parlamenti mandátumot szerzett, s a voksoláson a Fidesz-KDNP jelöltje, Fazekas Csilla győzött. Ezzel három év után elbukta többségét a baloldal Buda emblematikus kerületében.

V. Naszályi Márta párbeszédes polgármester a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy az ülésen módosították az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatát, amely így 

csak egy alpolgármester működését teszi lehetővé,

ezzel lehetetlenné téve a momentumos Korsós Borbála Erzsébet további munkáját. (Egyébként ő volt Fazekas Csilla ellenfele a választáson.)

Nyitókép: Facebook

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. december 11. 23:34
"Az éjjel soha nem érhet véget, Varázsolj nekünk valami szépet, ... Felejts el, gyerünk, most minden rosszat! Na ez az a parti, ami izgalomba hozhat. ... Csodákat láttál, mindenhol jártál,..." Le is győzted a hazaáruló bandát. Ennyi.
marosy
2022. november 26. 17:18
A magyargyűlölet libnáci hordája ismét megbukott.
tomasz54
2022. november 26. 11:59
V. Naszály kinézete jobb esetben egy mosónőre hajaz, szellemi képességei sem sokkal jobbak. Bár költségvetést hamisítani tud, ebben segítséget nyújthat neki párttársa, aki viszont okirat hamisításban jeleskedik. Szélhámos bűnöző banda az egész. Végre helyére kerül a kerület vezetése. Én kerületben élek születésem óta, nagy romlás tapasztalható 2019.-óta. A budavári palotába ilyen cselédjelegű személy nem volt emberemlékezet óta.
Reszelő Aladár
2022. november 26. 00:50
Helyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!