„Meglepő” fordulat: Karácsony valamit nem akar befejezni

2022. november 09. 14:48

A főpolgármester bejelentette, a főváros nem akarja befejezni a Biodóm projektet.

2022. november 09. 14:48
null

Karácsony Gergely szerdán Facebook-oldalán közölte, hogy a Fővárosi Önkormányzat „egyedül nem tudja és nem is akarja befejezni a Biodómot”, melyről azt írta, hogy az

az előző városvezetés egyik leglátványosabb csontváza.

Karácsony Gergely úgy fogalmazott, hogy az eredeti beruházás értékét 12-15 milliárdra becsülték, de „ahogy ezt a kormányzati beruházások esetében már megszokhattuk, az idő múlásával az eredeti többszöröse lett az ár”.

Kijelentette, hogy a jövő évi villanyszámla nagyobb lesz, mint a teljes évi bevételük, így nincs pénz arra, hogy befejezzék a projektet.

– írta.

Karácsony bejelentette, jövőre tervben van a temperáló fűtés lekapcsolása, ugyanis 

„energia- és megélhetési válság idején morálisan és gazdaságilag is vállalhatatlan százmilliókat költeni egy üres épület fűtésére”.

Posztját azzal zárta, hogy a jövőben is nyitott tárgyalni a kormánnyal arról, hogy fejezzék be a saját projektjüket a Biodómot.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. november 11. 08:05
"Karácsony Gergely úgy fogalmazott, hogy az eredeti beruházás értékét 12-15 milliárdra becsülték, de „ahogy ezt a kormányzati beruházások esetében már megszokhattuk, az idő múlásával az eredeti többszöröse lett az ár" Hála Istennek, a Lánchíd felújítása legalább olcsóbb lett. Ja, nem.
Zizike
2022. november 09. 20:16
Az adófizető állampolgárok azért választották meg hogy az ilyen jellegű projekteket is befejezzék . Ha a siránkozáson kívűl semmi másra nem alkalmas akkor mondjon le.
zabhegyezo
2022. november 09. 17:46
Ilyen egy figurát??!!
RPéter10
2022. november 09. 17:33
Itt olvasható el a cikk: https://www.valaszonline.hu/2022/11/09/hasznalhatatlan-betonhegy-esztelen-pazarlas-igy-fest-most-a-biodom-belulrol/ A fröcsögés előtt érdemes elolvasni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!