Orbán összehívta a Védelmi Tanácsot a lengyelországi rakétabecsapódás és a Barátság kőolajvezeték leállása miatt

2022. november 15. 19:45

Az ülést megelőzően a honvédelmi miniszter telefonon egyeztetett a NATO főtitkárával.

2022. november 15. 19:45
null

Cikkünk frissül!

A Barátság kőolajvezeték leállása és a lengyelországi rakétabecsapódás miatt Orbán Viktor miniszterelnök este 8 órára összehívta  a Védelmi Tanács ülését a Karmelita kolostorba – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Az ülést megelőzően Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter telefonon egyeztetett Jens Stoltenberg NATO főtitkárral – mondta a sajtófőnök.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Összesen 320 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2022. november 16. 07:01
Először azt hittem, a türk tanácsot hívta össze. Mondjuk, ugyanannyi jelentősége és haszna lenne.
Menhetten
2022. november 16. 03:38
Micsoda illusztris társaság... Olajszőkitő- casino császár- hullarabló- és a másságát titkolni kénytelen meleg srác. Ezek aztán meg tudják védeni Magyarország érdekeit...
Coupdetat
2022. november 15. 22:28
Most fontoskodott egy nagyot a csuti Lurkó.
yanoo
2022. november 15. 21:43
Most hallom a tévében, hogy a világ két legnagyobb élelmiszerimpőrtőre háborúzik és már most érezni globálisan az élelmiszer hiányát. Nekem csak egy kérdésem van. Ha Ukrajna a világ második legnagyobb élelmiszerimportőre, akkor miért éheznek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik