Gyurcsány: Lesz mit nézni december 2-án 18 órától

2022. november 19. 13:15

Konkretizált a DK-vezér.

2022. november 19. 13:15
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy sejtelmes bejegyzéssel jelentkezett a DK-vezér. Újra készülünk – csupán ennyit írt péntek reggel Facebook-oldalára a Gyurcsány Ferenc.

Szombaton újra jelentkezett:

Lesz mit nézni december 2-án 18 órától

– írta újabb bejegyzésében a baloldali politikus.

 

Készülünk! - Új varázsige bűvöli a baloldalt

Készülünk - suttogja, sugallja, sistergi Gyurcsány. Készülünk - hangzik a bűvös mantra, és a hívek megbabonázottan mosolyognak, bólogatnak, áhítattal oldódnak fel a közelgő katarzisban. Készülünk - visszhangozzák átszellemülten, hogy csak úgy remegnek bele a véleménykamra falai! Belülről megélve kétségkívül hipnotikus élmény lehet a produkció.

Nyitókép: Facebook

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
48gondolkodó
2022. november 21. 13:59
https://www.youtube.com/watch?v=ySFsF89YxUM Ezt lehet majd nézni . Néha nagyon aljas javaslatokat olvasok hogy lámpavas meg O1G stb. a FIDESZ-nek, legutóbb pl. ezt: több hordó fáradt olaj gyűlt össze az autószervízben, vigyen mindenki egy üveggel, locsolja szanaszét és dobjon el egy cigarettát, a Tűzoltóság pedig betiltja a gyülekezetet, hát nem kedvesek? "Készülünk - suttogja, sugallja, sistergi Gyurcsány. Készülünk - hangzik a bűvös mantra, és a hívek megbabonázottan mosolyognak, bólogatnak, áhítattal oldódnak fel a közelgő katarzisban. Készülünk - visszhangozzák átszellemülten, hogy csak úgy remegnek bele a véleménykamra falai! Belülről megélve kétségkívül hipnotikus élmény lehet a produkció."
ultimax
2022. november 21. 12:00
Nyilvánosan beleragad a csótánypapírba?
nemox
2022. november 21. 10:06
Az én tippem, Gyurcsány egymaga évtizedekkel előremozdítja Magyarország felzárkózását a nyugathoz, és bejelenti végleges lemondását. Sok rosszat lehet mondani az EU ra, stb, de azért a hazugság és emberveretés miatt megbuktatott részeges politikusok nem tudnak kicsivel rá saját pártot alapítani és jelenlétükkel tönkretenni a teljes ellenzéket. Amíg Gyurcsánynak pártja van akár az egész EUt beelőzhetjük gazdaságilag akkor sem fogom tudni Magyarországot komolyan venni.
nemox
2022. november 21. 09:58
Hát elég irónikus, hogy pont a mandineres cikkben irogatnak a véleménykamrákról....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!