A fóti polgármester aludt rá egyet, lekerült a napirendről a jutalma

2022. november 17. 16:24

Gulyás Gergely a Kormányinfón kifejtette, nem tartja helyesnek Vass György hathavi fizetésének megfelelő jutalmát.

2022. november 17. 16:24
null

Vass György, Fót fideszes polgármestere korábban azzal került be a hírekbe, hogy hathavi fizetésének megfelelő jutalmat vehet fel idén. Gulyás Gergely a Kormányinfón kérdésre válaszolva kifejtette, szerinte ez most egyáltalán nem méltányos.

„Alszom erre egyet, elgondolkodom rajta” – mondta az ülést megelőző nap a hvg.hu-nak a polgármester.

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem tárgyalja Fót képviselő-testülete a csütörtökön 13 órakor kezdődött ülésén Vass György jutalmazását – adta hírül csütörtökön a HVG. A portál szerint ezt maga a polgármester vetette le a napirendről.

Nyitókép: Facebook

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
18.0 fok
2022. november 17. 22:13
azt azért rögzítsük, hogy ha a komolyan vehető sajtó nem csinál ebből ügyet, akkor ez az ótvar paraszt szó nélkül felmarkolja a hat misit. és hány helyen fogják a helyi fideszes szarevők amúgy...
Tommaso
2022. november 17. 18:36
Van még pár FIDESZES politikus ( a sok ezer között ), akik időnként revideálják korábbi, hibás döntésüket. Sajnos a Párt legfőbb vezetői nem ilyenek.
kunfia
2022. november 17. 17:33
Mi a gond ezzel,hiszen orbán minden hónapra duplájára emeltette a fizetését?
Dunhill67
2022. november 17. 17:16
csak azt nem értem...minek nyilatkozik BÁRKI is a jobboldalról a hvg-nek??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!