Bohár Dániel: Az, hogy politikus minősítgessen újságírókat, az nem oké (videó)

2022. november 12. 08:38

A Megafon munkatársa azt kérte a baloldali képviselőktől, hogy „fejezzék be a hergelést”.

2022. november 12. 08:38
null

A Megafon munkatársa videóban reagált az elmúlt napokban nagy port kavart Baranyi-ügyre. Bohár Dániel elmondta, „politikusokat kérdezek, ezt várjátok tőlem. Néha válaszolnak, néha nem, de van, hogy inkább elmenekülnek

– húzta alá a riporter.

Úgy fogalmazott: „mélységesen felháborítanak a IX. kerület baloldali polgármesterének, Baranyi Krisztinának a szavai, aki a napokban fejtette ki a vélemeényt azokról az újságírókról, akik nem tetszenek neki.”

„Ez becsületbeli ügy, nekem tiszta a lelkiismeretem" - Kárász Róbert a Mandinernek

Tovább bonyolódik a ferencvárosi polgármester és a Pesti Srácok újságírója ATV-s összetűzésének ügye. Emlékezetes, Baranyi Krisztina nem volt hajlandó válaszolni a kérdezőnek hívott Szalai Szilárd kérdéseire a Szigorlat című műsor múlt pénteki adásában. Akkor ezt mondta: „Kicsit kellemetlen helyzetbe hoztak engem, ugye én régóta hangoztatom, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom, úgyhogy most sem fogom ezt megtenni.

„A baloldal most sem tesz mást, mint képmutató módon hazudik”

Mint ismert, Baranyi Krisztina az ATV Szigorlat című műsorában a Pesti Srácok munkatársának jelenlétében azt mondta, „megfogadtam, hogy ócska, fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom.”

Erre a kijelentésre Bohár a videóban úgy reagált: „jól értem, hogy a szólászabadságért percenként aggódó, a sajtószabadságot hetente elsírató balosok éppen most minősítgetnek munkájukat végző újságírókat méghozzá vállalhatatlan stílusban?”

Majd azzal folytatta, hogy „a baloldal most sem tesz mást, mint képmutató módon hazudik.

 – húzta alá a riporter.

Majd azzal zárta a videóját, hogy üzent a baloldal képviselőinek: „fejezzétek be a hazudozást és hagyjátok abba a hergelést!”

Bohár Dániel videóját alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
01234567890
2022. november 13. 12:17
B. Zsóti szavaival élve BK-t "megsértő" kormánypropagandisták bunkó állatok voltak JZS-t is beleértve.
Lajoss
2022. november 13. 08:42
Dani,védhetetlen a prosti srácok bunkósága..
Gyzoltan
2022. november 13. 06:13
"Bohár Dániel: Az, hogy politikus minősítgessen újságírókat, az nem oké" Jó-jó, rendben van, tudjuk, ismerjük a média állapotát, elismerjük a zsidóság médiabeli dominanciáját, de azért ennyire, ilyen mértékben mégsem kellene alkalmazni a diszkriminatív "nulla tolerancia" elvét... Rengeteg téma, dolog van, ami miatt igenis szó érheti a zsidóság "ház elejét"... -sőt, szinte csak olyan ügy van..!
fogas paduc
2022. november 12. 17:10
Tudod, a bíróságok erre azt szokták mondani, hogy a közszereplőnek ezeket el kell viselnie. Mindazonáltal az ATV-ben B.K. - nak nem kellett attól tartania, hogy nem elvtársi körülményeknek megfelelően fogják esetleg az interjút megvágni, mire hivatkozni szoktak ugye. A megsértett újságíró nyugodtan perelhetne nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés miatt....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!