„Bizonyára fáj a baloldalnak, hogy már nincs az MSZMP KB által ellenőrzött sajtó” – a médiaszövetség is tiltakozik Baranyi Krisztina húzása ellen

2022. november 05. 16:43

„A Magyar Nemzeti Médiaszövetség ismételten felszólítja a baloldali politikusokat, hogy biztosítsák a kérdezés, a szerkesztés és a véleménynyilvánítás szabadságát” – írta közleményében a szervezet.

2022. november 05. 16:43
null

Ami nem fér bele – Tiltakozás a sajtószabadságot ért durva támadás ellen” – ezzel a címmel adott ki közleményt a Magyar Nemzeti Médiaszövetség, így tiltakozva Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester pénteki eljárásával kapcsolatban.

Ismert: a balliberális politikus tegnap csinált botrányt az ATV stúdiójában, amikor nem volt hajlandó válaszolni a Pesti Srácok újságírója, Szalai Szilárd kérdéseire,

akit sértegetett és „propagandistának” is minősített.

Bizonyára fáj a baloldalnak, hogy már nincs az MSZMP Központi Bizottsága által ellenőrzött sajtó, hogy már nem csupán a MÚOSZ az egyetlen újságírószervezet Magyarországon és már nem ők mondják meg, hogy mi az újságírás, és ki az újságíró” – írta közleményében reagálva a Médiaszövetség.

és ne avatkozzanak bele a független sajtó működésébe sem kirekesztő minősítésekkel, sem fenyegetéssel. Az ügyben érintett kollégáinkkal szolidaritást vállalunk, és erre hívjuk fel valamennyi jóérzésű újságírót és érdekvédelmi szervezetet” – zárul a nyilatkozatuk.

Nyitókép: ATV.hu/videók

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tiszai
2022. november 06. 13:32
Lófaszt. Meg van a cenzúra, Rogán a főnök. Olvass megyei lapokat.
Elvileg
2022. november 06. 05:42
Egy magát politikusnak beállító ember nem viselkedik így. Ha kivételt tett volna és válaszol normálisan majd közli milyen fenntartási vannak a Pesti Srácok munkatársaival kapcsolatban még talán jól is kijöhetett volna a helyzetből. Így azonban szerintem nevetséges volt. Csak a saját ócskaságát mutatta be. Nem vagyok oda Kárászért , de le a kalappal, hogy ő legalább igyekezett egyben tartani a műsort.
forgacsevike
2022. november 05. 20:09
Én még enyire visszataszító trampli nőszemélyt politikában még nem láttam, még a trampli gyurcsányiné is jobb
holder
2022. november 05. 19:23
Magyar NEMZETI Médiaszövetség....a pofám leszakad Ki hozta be a "Fake news-nak nem nyilatkozom" kifejezést. Ki/k nem adnak interjút évek óta egyetlen baloldali médiumnak? Ez olyan mint amikor anno Szájer Juli a családról és a keresztény erkölcsről papolt évtizedeken keresztül
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!