Újra a jobboldalé Horthy Miklós városa – elsöprő Fidesz-győzelem Kenderesen!

2022. november 20. 21:04

Barabásné Forgács Edit a szavazatok közel 70 százalékát szerezte meg.

2022. november 20. 21:04
null

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kenderesen időközi választást kellett tartani, mert kedden feloszlott a képviselő-testület – tájékoztatta a mintegy 4500 lakosú település polgármestere csütörtökön az MTI-t.

Bogdán Péter független képviselő akkor elmondta: a képviselők minősített többséggel döntöttek a testület feloszlásáról, az erről szóló előterjesztést Barabásné Forgács Edit (Fidesz-KDNP-Nemzeti Fórum) nyújtotta be három képviselőtársával.

A valasztas.hu tájékoztatása szerint Barabásné Forgács Edit a szavazatok 69,13%-át megszerezve (1104 voks) elsöprő győzelmet aratott Bogdán Péter előtt, aki mindössze 318 szavazatot kapott.

Nyitókép: Facebook

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dezilluzionista
2022. november 21. 14:49
Ordenáré.
444ről kitiltott
2022. november 21. 10:58
Akkor remélhetőleg elkezdik helyben újra bevezetni a zsidó törvényeket és küldik ki a behívókat a Don kanyarhoz kiküldendő helyieknek. Már csak a hagyomány kedvéért. :(
Isten jobb keze
2022. november 21. 09:51
Nem fáj még eléggé úgy látszik! Valamint az agy mint szerv, mosás után nem nől vissza! Xdxd
llnnhegyi
2022. november 21. 09:38
Botrány a DK körül! "Ideológiai vérfertőző " kapcsolatra biztatja a moslekkoaliciosok pártjait. MINDENKI jöhet a DK-ba, aztán ott MINDENKI MINDENKIVEL szövetkezhet! Tegnap Kenderesen önkormányzati választások voltak. A polgárok felismerték ezt a perverz libbcsikommcsi tevékenységet és "szétrúgták" , mint tyúk a töreket az új "komenista frontot". Hatalmas fölénnyel győzött a művelt jobboldali közönség jelöltje,a Fidesz/Kdnp koalíciós pártok jelöltje! ------- Apró Antal gyilkos (az Apró-klán alapítója) felült a koporsóban és legyintett egyet! Ejh! Ejh!Feri!Piroska! Klarika! Ezt is elqrtátok! Kapjátok be Hadházy Ákos lófaszát, Vadai Ágnes NATO tud.szoc. szakértővel együtt. Aztán visszafeküdt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!