Az újbudai választók nem kérnek Molnár Gyulából

2022. november 30. 11:07

Mostantól László Imre polgármesternek kell megküzdenie minden egyes előterjesztése esetén a támogatásunkért.

2022. november 30. 11:07
null
LMP

„Meggyőződésünk, hogy az újbudai választók 2019-ben nem azért szavaztak bizalmat az ellenzéknek, hogy visszatérjünk a 2010 előtti világhoz, hanem azért, hogy a közpénzzel felelősen bánó, együttműködő, szolidáris és zöld kerületet teremtsünk. Molnár Gyula és Lakos Imre kinevezését mi ezzel az iránnyal összeegyeztethetetlennek tartjuk. Ennek hangot is adtunk a polgármesternek az elmúlt napokban zárt ajtók mögött, de László Imre semmilyen kompromisszumra nem volt hajlandó. 

Csapatjátékosok vagyunk, de ehhez a döntéshez nem tudjuk a nevünket adni, ennek nem tudjuk viselni a felelősségét. Ezt László Imrének kell megtennie, ahogy mostantól neki kell megküzdenie minden egyes előterjesztése esetén a támogatásunkért, mert ha a polgármester nem érzi magára nézve kötelezőnek a koalíciós városvezetés jelentette kötelezettségeket, akkor mi sem.

Az LMP újbudai szervezete”

Nyitókép: Molnár Gyula, az MSZP vezérszónoka felszólal az egyes köznevelést érintő törvények módosításáról szóló javaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 8-án.MTI/Kovács Tamás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2022. december 02. 08:37
Az újbudaiak még nem felejtették el a Kopaszi-gát ügyet.
púpos
2022. november 30. 19:47
Van az a pénz LMP!
aaabbbccc
2022. november 30. 15:37
miutan a XI alpolgarmester Barabas Richard kardoskodik a 4 napos munkahet mellett, kerdeznem, hogy a XI keruletben bevezettek-e mar?
Papalimapapa
2022. november 30. 13:52
De azért a vérdemokrata László Imre elfér nekik. Zárt ajtók mögött egyeztettek. Alpolgármesteri széket kértek a támogatásért cserébe. Nem jött be. Irány a gőzfürdő fiatalok! Lássuk ki ejti el először a szappant. Vigyázat! Gyurcsány a fürdőmester! Úgy lesztek seggbekúrva, mint a Jákob Péter. Legalább most megtudjátok, kikkel bútoroztatok össze. Pöcsök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!