Az új kormány vissza fogja venni az Orbánék által elkótyavetyélt természetvédelmi területeket!

2022. október 24. 13:24

Nem engedhetjük meg, hogy a mostani nemzeti parkok területén egy-egy Mészáros, vagy Tiborcz-féle betonkolosszust húzzanak fel.

2022. október 24. 13:24
null
Oláh Lajos

„Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyújtotta be azt a törvényjavaslatot, amelynek alapján védett természetvédelmi területeket is lehetne értékesíteni. Azaz, ha valaki akár tájvédelmi körzetben szeretne földet venni, azt is megtehetné.

Az Árnyékkormány óriási felelőtlenségnek tartja, hogy a kormány a természetvédelmi területeket is kiárusítaná. Orbánék sorra hozzák a környezetkárosító intézkedéseket, legyen szó az erdeink kivágásáról, vagy védett területek értékesítéséről. Nem engedhetjük meg, hogy a mostani nemzeti parkok területén egy-egy Mészáros, vagy Tiborcz-féle betonkolosszust húzzanak fel, Magyarországnak nem újabb szállodakomplexumokra, hanem fenntartható, korszerű környezet- és klímavédelmi programra van szüksége. Az Árnyékkormány pedig ezen dolgozik, mi ugyanis felelősséggel kezeljük természeti kincseinket. Az új kormány vissza fogja venni az Orbánék által áron alul elkótyavetyélt természetvédelmi területeket!”

A szerző az „árnyékkormány” környezetvédelmi és klímaügyi „árnyákminisztere”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2022. október 24. 23:27
Ici-pici Faszfákkal ültetnék tele, akik sátrakban örülnének a butaságaiknak?
m-e-n-o-r-a-p-a-u-s-a
2022. október 24. 23:15
önjelölt idióta, ülj le szépen és nyalogatsd a tökeidet, és ha meguntad rátelepedhetsz Dobrevára is, mert az alkesz igencsak hanyagolja
kaltran
2022. október 24. 22:11
Megmondom mit fog csinálni az új kormány. Éppen belehal végelgyengülésébe egy öregotthonban.
Tatulus
2022. október 24. 17:48
Lajos, Lajos! Hosszú életre számítasz, mi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!