Novák Katalin találkozott a Nemzeti Pedagógus Kar elnökével

2022. október 26. 14:54

A köztársasági elnök közösségi oldalán jelentette be, megoldásra van szükség a tanárok anyagi biztonsága érdekében.

2022. október 26. 14:54
null

Novák Katalin Facebook-oldalán tette közzé, találkozott Horváth Péterrel, a Nemzeti Pedagógus Kar elnökével, aki a győri Révai Miklós Gimnázium igazgatója is.

Meghallgattam véleményét, tapasztalatait. Egyetértettünk: mielőbb megnyugtató megoldásra van szükség a tanárok anyagi biztonsága érdekében”

– közölte a köztársasági elnök, akinek meggyőződése, hogy motivált, megbecsült, magas szinten teljesítő pedagógusok kellenek gyerekeink biztos jövőjéhez.

Nyitókép: Facebook

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. október 27. 01:04
Elnök asszony mi jogon avatkozik a napi politikába? Amúgy a pedagógusok heti 23 órányi óraadását le kéne csökkenteni 16 órára, azt is csak minden második héten, s a fizetést meg fel kell emelni háromszorosára. A felszabaduló időben pedig fizetésért Alinsky-féle kormánybuktatási tréningeket tarthatnának. Az én gimnazista fiam diákjait a tanárok kizavarták az iskola előtti közterületre tüntetni, de a fiam nyolcad-magával nem ment, hanem az osztályban maradt. Az óra kezdetén lementek a tanáriba, s szóltak, hogy várják az óraadó tanárt, mire az bejött az osztályba, s puffogott, hogy 8 gyereknek nem lehet órát tartani. De a gyerekek megkérdezték, hogy miért nem, mi zavarja a tanár-urat. Így a tanár megjegyzések kíséretében mímelt valami tanítás-félét.
madar299
2022. október 26. 18:56
Gratulálok , tárgyalni kell és nem tüntikézni.
Tisza009
2022. október 26. 17:33
"motivált, megbecsült, magas szinten teljesítő pedagógusok kellenek gyerekeink biztos jövőjéhez" kellenének, kellettek volna. Egyszerű igeragozás.
Sulammit
2022. október 26. 17:08
Jól látom, hogy a köztársasági elnököt ültette a heverőre, maga pedig a fotelbe. Nem úgy kellett volna, hogy Katit a másik fotelbe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!