„Hát akkor rajta, Feri!” – reagált Kocsis arra, hogy Gyurcsány szerint a kóros hazudozás gyógyítható

2022. október 04. 14:49

A Fidesz frakcióvezetője sem hagyta szó nélkül a DK-vezér reggeli posztját.

2022. október 04. 14:49
null

Korábban beszámoltunk róla, Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor egy „történelmi törpe”. „Nagy hang, kis képesség. Egyelőre több a kudarc, mint a valóságos győzelem” – írja a DK-vezér, majd azt is hozzátette:

Úgy olvasom, a tudathasadás gyógyítható. A kóros hazudozás is.”

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán reagált Gyurcsány Ferenc bejegyzésére.

Gyurcsány szerint a kóros hazudozás gyógyítható. Hát akkor rajta, Feri!

– hangoztatja Kocsis.

 

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. október 05. 13:00
Máté,inkább az aranyhalaid..
Fed74
2022. október 04. 20:14
Mivan ratyi kocsis, bezárt a buzi bár? A hazudásról meg pont te ne ugass tolvaj kutya!!!
csulak
2022. október 04. 17:49
Gyurcsány kergeti az anyját az asztal körül. - No de Ferkó, mit akarsz tőlem, nem szégyelled magad? - Nem én akarom anyám, hanem egy egész ország.
tapir32
2022. október 04. 16:44
Éretlen, felelőtlen és megbízhatatlan az aki, nem veszi komolyan a munkáját és a munkájával járó felelősséget. "...elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. . . . hazudtunk reggel, éjjel, meg este. . . . Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. ....És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. .... Ennyi tehetségünk van gyerekek. .... Nem tudunk, nem tudunk ennél többet és ennél jobbat. Nem leszünk rá képesek. Ha belegebedünk, akkor sem. " Gyurcsány F. már bizonyította az alkalmatlanságát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!