Késsel támadt osztálytársára egy középiskolás Budapesten

2022. október 10. 13:45

A sérültet kórházba vitték.

2022. október 10. 13:45
null

A rendőrség az intézményt nem nevezte meg, csak annyit közölt, hogy az I. kerület egyik középiskolájában történt a bűncselekmény hétfőn 9 óra 20 körül.

A sérültet a mentők kórházba vitték, a késelőt a helyszínen elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt indított nyomozást, a feltételezett elkövető elszámoltatása folyamatban van – írták.

(MTI)

Nyitókép: Yuri Cortez / AFP. Illusztráció.

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. október 11. 10:55
...korábban is voltak verekedések...minden osztályban vannak feszültségek...a SZÜLŐKNEK is nagyon kell figyelni...ez egy veszéjes korszak...tanulás,lány,hierarchia az osztályban...stb..
zsuuuzsaaa
2022. október 11. 04:19
99,99%, hogy ez egy "fehér" fiú rendezett családi háttérrel ... és megbomlott elmével :( Tagadhatjuk, de az erőszakos filmek, sorozatok, videójatékok az ezen szocializálódott gyerekeket negatívan befolyásolják. A netflixen végtelenítve lehet ezeket nézni, a gyerek elindítja este hatkor, észre sem veszi és hajnal négyig nézi a pszichohorrort, 9.20-kor zombiként kést ránt az őt ért sérelmekért ... Az iskolákban kések nélkül is tombol az erőszak. Alig lehet tanítani, átlag 5 Adhd-s jut minden osztályra, akik szétbarmolják a tanórákat és az emberi pszichét, erre jönnek rá a filmek ... Az a csoda, annak is örülni kell, hogy csak kevés késelés történik, amennyire elhanyagoltak érzelmileg sokan :((((
annamanna
2022. október 10. 18:08
Itt: https://metropol.hu/aktualis/hetekkel-ezelott-megigerte-bertold-valakit-meg-fogok-olni-sokkolo-reszletek-az-iskolai-keselesrol-831256/ és itt: https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/keseles-i-kerulet-kozepiskola-tamado-aldozat/pn6nyh9 Részletesebben is az ügyről, az elkövetőről (Bertold a keresztneve).
samuka48
2022. október 10. 17:33
Kedves tanárok,ez a nevelésetek eredménye!Mire fel béremelés?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!