Jakab Péter bejelentette: megkezdi a „parlament feloszlatását”

2022. október 21. 17:33

A jelek szerint Jakabnak nem tűnik fel, hogy bő fél éve az emberek már döntöttek.

2022. október 21. 17:33
null

Jakab Péter, a Jobbik bukott elnöke a Facebookon jelentette be, hogy elindítja a parlament feloszlatásához vezető folyamatot. Jakab szerint azért van szükség új választások kiírására, hogy az emberek „dönthessenek a jövőről”. Úgy tűnik, a bukott ex-jobbikos politikus elfelejtette, hogy kicsivel több mint fél évvel ezelőtt az emberek már döntöttek arról, hogy melyik politikai erő vezesse Magyarországot (és mely politikai formációk alkossák a parlamenti ellenzéket). 

„A Nép Pártján Mozgalom új választást követel! Miért? Mert a Fidesz hazugsággal nyert áprilisban. Orbán azt mondta, nem lesz megszorítás. Lett. Gázáremelés, adóemelés, brutális drágulás, soha nem látott infláció, és még hol a vége, nem beszélve arról, amit a tanárokkal tesznek” – kezdi bejegyzését Jakab.

A bukott politikus szerint a „magyarok nem erre szavaztak tavasszal. Öntsünk hát tiszta vizet a pohárba. A parlament oszlassa fel önmagát, és legyen új választás, hogy a magyarok immár az igazság birtokában dönthessenek a jövőről”. Hozzátette: „A parlament feloszlatásához egyszerű többség kell – gyakoroljunk nyomást a képviselőkre úton útfélen, hogy ne legyen más választásuk”.

Ezután felvázolta a jövőbeli terveit: 

helyreállítja az Orbán által szétvert nemzetközi bizalmat, és a megérkező uniós forrásokból elkezdi a valódi válságkezelést”.

Hozzátette: „Így túlélhetjük a válságot. A folyamatot elindítom. Várom a képviselőket! Aki bátor, csatlakozik, aki gyáva, abba öntsetek bátorságot ti”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2022. október 22. 19:58
Remélem magával kezdi és végre nem látjuk többé a parlamentben.
MIstvan
2022. október 22. 14:57
Fantasztikus, hogy milyen elképesztő fejlődésen ment keresztül hétről-hétre ez a kis pöcs. És még mekkora lehet még belőle ?
Kegyes urunk KaroIus
2022. október 22. 13:56
Jákobka befejezte amit Vona Gabriella elkezdett.
kubota
2022. október 22. 13:53
Minden héten új összefogás!? Nem esik le neki, hogy csak pár agyi sérült lenne erre hajlandó? A (volt) családja, ismerősei vajon milyen szégyenben élhetnek emiatt a retardált miatt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!