Baloldali hárítás szemétszállítás ügyben is

2022. október 05. 12:21

Karácsony Gergely a hárítással és a hazugsággal nem szolgálja a budapestiek érdekeit.

2022. október 05. 12:21
null
Fidesz Budapest

„Különösen álságos Karácsony Gergelytől, hogy korábban támogatta a brüsszeli szankciókat, annak következményei miatt azonban már a kormányra mutogat!

A főpolgármester még az ál-Klicskónak azt mondta: »örülök annak, hogy létrejött a szankciós csomag és hogy Magyarország végül is ezt nem tudta megakadályozni«. A fővárosi közgyűlés ülésén pedig úgy fogalmazott: »Nagyon remélem, hogy az Európai Unió nem nézi tétlenül azt, hogy az energiakrízis romba dönti az egész európai gazdaságot, és legalább olyan bátor döntések következnek, mint amilyenek a szankciók voltak Oroszországgal szemben.«

Most pedig, hogy a brüsszeli szankcióknak következményei vannak, és az energiaárak eddig soha nem látott magasságban vannak, már a kormányra hárítja a felelősséget, és a kormánytól várja a megoldást. Pedig az energiaárak, nem a kormány miatt emelkedtek, hanem a Karácsony Gergely által is támogatott szankciók miatt.

Sajnos már megszokhattuk a főpolgármestertől, hogy soha semmiért nem vállalja a felelősséget! Olyan ügyek mellett, amelyek nem tartoznak a hatáskörébe politikai haszonszerzésből nagyon okosan tud érvelni, de a saját feladatival nem foglalkozik! A hulladékkezelés a Fővárosi Önkormányzat törvényi feladata! Karácsony Gergelynek most a fővárosi közterület-fenntartónál sztrájkba lépő kukások ügyével kellene foglalkoznia, hogy Budapesten rendben legyen a szemétszállítás. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. a főváros tulajdonában van, vagyis minden felelősséget a főpolgármesternek és az FKF-et is irányító Mártha Imrének kell viselnie! Vagy ellenkező esetben miért jár neki a több milliós fizetés és jutalom?

Köztudott, hogy 2021-ben megtörtént az elszámolás a főváros és az állami kukaholding között, a feleknek nincs elszámolási vitája.”

Kapcsolódó

Munkabeszüntetés kezdődött az FKF hulladékgazdálkodási divízióban

A munkavállalók elmondták, hogy a főváros által adott béremelést az infláció és a rezsinövekedés felemésztette. Bővebben...

*

Karácsony Gergely: A megélhetési válság, a szociális krízis megérkezett Budapestre

Az ellopott adóforintok hiánya most megélhetési válságba sodorja az embereket, és súlyos működési gondot okoz Budapestnek. Bővebben...

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sziamiamja
2022. október 05. 22:32
De azért megszavazták az újjabb szankciókat is XDDDDDDDDDD Sok fotykos nem tudja összerakni itt, hogy mi történik. Nyomjátok a mentál gimnasztikát, kiváncsi vagyok ezt hogy magyarázzátok be magatoknakXDDDD
Gyikó István
2022. október 05. 21:00
Ez azért némiképen kioltja a tanár-diák demonstrációt.
Gyikó István
2022. október 05. 20:59
mert:hülye azért nemvagyok! mondaná...
T. Péter
2022. október 05. 17:15
"Köztudott, hogy 2021-ben megtörtént az elszámolás a főváros és az állami kukaholding között" Ettől függetlenül 2022 van, és most már lassan annak is a negyedik negyedéve. Mennyiben érv az bármire, hogy 2021-ben történt egy elszámolás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!