Fekete-Győr: A gimnázium-igazgató határolódjon el Bayer Zsolttól is!

2022. október 24. 15:45

A Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium vezetője korábban nyíltan elhatárolódott a diáktüntetésen trágárkodó tanulójától.

2022. október 24. 15:45
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy a tanártüntetésnek induló, aztán baloldali tüntetéssé váló október 23-ai megmozdulás során egy pécsi végzős gimnazista, Pankotai Lili egy slam poetry-re emlékeztető „művet” adott elő. Olyan magvas gondolatokkal tűzdelte az előadását, mint: „a faszomat bele az ideológiákba” vagy „azt hiszed ki tudod törölni a gondolkodást? A faszt!”.

Azóta már gimnáziuma is elhatárolódott a diáktól. A felszólalásról ezt írták: „Messzemenően elutasítjuk annak minden, a keresztény értékekkel össze nem egyeztethető tartalmát és narratíváját” – fogalmazott Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium igazgatója. Erre reagált hétfő délután Fekete-Győr András.

„Mielőtt a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium igazgatójaként ilyen határozottsággal elutasítja diákjának, Pankotai Lilinek kiállását,

miszerint: a pápa »hiába ismételgeti kretén brüsszeli politikusok kretén mondatait kretén módon«, ettől »migráns marad, mert Argentínában szinte mindenki az«” – írja a momentumos képviselő. Hozzátette: „Kerestem, kutattam, de sehol sem találtam, hogy ezen mondatokra is úgy reagált volna, ahogyan a Lili által mondottakra tette”.

 

Előttem az utódom: Nagy Blanka levelet írt a diáktüntetésen trágárkodó tanulónak

Korábban beszámoltunk róla , hogy a tanártüntetésnek induló, aztán baloldali tüntetéssé váló október 23-ai megmozdulás során egy pécsi végzős gimnazista, Pankotai Lili egy slam poetry-re emlékeztető „művet" adott elő. Olyan magvas gondolatokkal tűzdelte az előadását, mint: „a faszomat bele az ideológiákba" vagy „azt hiszed ki tudod törölni a gondolkodást? A faszt!".

Fotó: Facebook

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zabszem
2022. október 26. 16:52
Hát, ennyi erővel jó sok mindenkitől elhatárolódhatna, hogy mit ne mondjak kezdhetné akár veled is.... Másfelől, most akkor nem az van, hogy nem a stílus számít, hanem a tartalom!? Vagy elfelejtetted? Csak mert Bayernak valójában 90%-ban igaza is van, bárki mármit vinnyog.. De pl. amit ez a szegény Pantokai hablatyolt, az jó nagy baromság, se füle, se farka.... Ráadásul Bayer már egy ismert publicista... Szegény Pantokainak meg még válni kellene valamivé... Így az "előadása" a "valamitől" függően (pl DK aktivista) lehet előny, vagy éppen (pl egy tanár, orvos, szolgáltató, bankszektor) igen nagy hátrány is... Igen jól tette az igazgató, hogy elhatárolódott... Nehéz megkülönböztetni a barátokat a haszonlesőktől, ilyen fiatal korban meg még inkább....
gyaloggos
2022. október 25. 11:38
BANDI, B4SZUÉLJ, minél többet ! DE! AZÉRT megkérdezem, ha már párhuzamot vontál az említettek között: BAYER is a NAGY LAJOS GIMNÁZIUM tanulója? Hm....?
Zoltan70
2022. október 25. 10:53
Fegyőr anyja határolódjon el a fiától!
miksi
2022. október 25. 10:26
"Kerestem, kutattam, hogy Fegyőr momentumos pártelnökként elhatárolódott volna Cseh Katka "botmixeres" lelkendezésétől, de nem találtam nyomát..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!