Kifarolt a DK-s alpolgármester Horváth Csaba mögül

2022. október 25. 13:55

Gyurcsányék zuglói frakciója közleményben jelezte, nem szavazzák meg Horváth Csaba luxusberuházását.

2022. október 25. 13:55
null

Horváth Zsolt (DK) alpolgármester az MTI-nek küldött közleményében jelezte, évek óta visszatérő téma Zuglóban a Bosnyák tér és környékének állapota.

Állítása szerint a környék megújítása valóban szükséges lenne, „ám Horváth Csaba zuglói polgármester olyan előterjesztést nyújtott be, ami jelen gazdasági helyzetben, a megélhetési válság közepén - ami súlyosan érinti az önkormányzatokat, így a zuglói önkormányzatot is - elfogadhatatlan”.

– közölte Horváth Zsolt. 

Jelezte, döntéséhez csatlakozik a DK fővárosi frakciója is, „maximálisan támogatva a zuglói kollégákat”.

– szögezte le a DK-s alpolgármester, majd azzal folytatta, „nem azokat az időket éljük, amikor egy polgármesternek látványkonyhát működtetve kell irányítania egy kerületet, hanem az itt élők érdekeit nézve kell okosan gazdálkodni és tervezni, gondolva a jövőre is!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2022. október 25. 16:48
HÁT ezt teszi HORVÁTH CSABA ! " saját érdekeit nézve kell okosan gazdálkodni és tervezni, gondolva a jövőre is!”
nempolitizálok
2022. október 25. 16:28
A ballibsik 30 év alatt gyakorlatilag kiárusították Zugló összes értékét. Eladták a sportpályáját, a zöldterületeit, beleértve azt is, ahol termálkút van. Ma egy koszos, lepukkant kerület gigalakóházakkal, kivéve a Városliget, Orbánéknak köszönhetően. Érdemes összehasonlítani köztereit pld. a XVI. kerülettel (a lakók nagyon okosan itt nagyon sok éve nem engedik rombolni, lopni a ballibsiket), ami kb. osztrák színvonal. Szinte minden kis utcácska újraburkolva, járdázva, világszínvonalú játszótér. Most annyi, hogy a libsik igyekeznek lerázni magukról az MSZP-seket, pedig a libsiknek pontosan ugyanakkora a felelőssége. Egyébként érdekes, a Sportpályán zajló gigaépítkezéssel nincs gondjuk, pedig nagy ellene a tiltakozás.
Upuaut
2022. október 25. 15:01
Egy mindenki ellen, mindenki egy ellen.
Rocktoberi
2022. október 25. 14:47
Kifarolt a dk-s alpolgi Horváth mögül. Mindig ez a buzulás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!