Mit ígért az ellenzék Amerikának a dollármilliókért? (videó)

2022. október 12. 21:13

Bohár Dániel a Patrióta YouTube-csatornáján a Megafon első dokumentumfilmjében azt állítja, nem fikció, hanem a valóság, hogy külföldről akartak beleavatkozni Magyarország belügyeibe.

2022. október 12. 21:13
null

„Kilóra megvett magyar baloldal? Külföldről fizetett ellenzék? Idegen érdekeket képviselő magyar politikusok és amerikai pénzemberek, akik összenőttek, és akiknek Magyarországra fájt a foguk?”

Ezekre a kérdésekre keresi a választ Bohár Dániel, aki a Patrióta YouTube-csatornáján azt állítja, ez nem fikció, hanem a valóság, a Megafon első dokumentumfilmjében pedig le is leplezik őket, miután a baloldal miniszerelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter kikotyogta, hogy dollármilliókkal támogatta őket az Amerikai Egyesült Államokban bejegyezett Action for Democracy nevű szervezet.

A csaknem 22 perces filmben azt ígérik, bemutatják, hogy a mintegy kétmilliárd forintnyi amerikai támogatásért cserébe „hogyan vált dollárbaloldallá” az ellenzék, és felteszik, majd meg is válaszolják a súlyos kérdéseket.

Tiltott pártfinanszírozás a baloldali ellenzéknél... vagy „csupán” milliárdos politikai ügyeskedés? Kik azok a magyar politikusok, akikre az amerikai dollármilliókat rábízták? Ki a kulcsember a dollármilliós politikai biznisz mögött?

Vajon kinek van elég pénze és hatalma, hogy több száz millió dollárt adjon politikai kampányra a magyarországi baloldalnak?

Ki lehet az, aki titkosszolgálati segítséggel képes létrehozni egy dollármilliós összeg kezeléséhez szükséges nemzetközi hálózatot? Lebukásuk után hogyan akarták eltüntetni a dollármilliók nyomait?

Bohár azt állítja, bemutatja az Amerika legfelsőbb köreiben mozgó nehézsúlyú embereket, s beszél arról is, hogy a dollárbaloldal a machinációk ellenére miért nem került hatalomra áprilisban.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2022. október 13. 17:19
Látom nagyon forró a pite amit Bohár Dani feltálalt. Minden fizetett troll itt nyomja a süketet... :))))))))))))))))))))))))
Kamcsatka5
2022. október 13. 17:07
Meg ígérték, hogy a Fuggerék szarosgyurijainak mindig tükörfényes lesz a valaga.
Töki
2022. október 13. 09:17
Bízom benne, hogy az összes köcsög, legközelebb magyar gyógyszerre költi a zsetonját. ;)))))
ericco
2022. október 13. 08:48
Azt nem tudom, hogy az ellenzek mit igert Amerikanak, de azt tudjuk, epp latjuk, hogy orban mit igert Putyinnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!