Faltörő kossal hatoltak be egy drogtanyára a rendőrök Móron (VIDEÓ)

2022. október 18. 21:01

A terjesztőt őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását.

2022. október 18. 21:01
null

Egy drogbanda búvóhelyére csapott le hétfőn a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Móron – számolt be a Police.hu.

Mint írták, a drogterjesztéssel foglalkozó móri férfi már 2021 szeptemberében a hatóság látókörébe került. A 32 éves elkövető rendszeresen, anyagi haszonszerzés érdekében különböző fajtájú tiltott anyagokat értékesített a településen.

A Móri Rendőrkapitányság munkatársai az ügyben nyomozást rendeltek el, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya segítségével adatgyűjtésbe kezdtek, hogy bizonyítani tudják a bűncselekményt.

A beszerzett adatok alapján a feltételezett elkövető elfogására 2022. október 17-én akciót szerveztek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési  és Közterületi Támogató Alosztály rendőreivel.

A bevetésen részt vevő rendőrök

a férfi otthonában tartott kutatás során összesen 10,5 gramm kábítószergyanús anyagot, digitális mérleget és informatikai eszközt találtak,

illetve foglaltak le – ismertette a portál.

A terjesztőt őrizetbe vették

A gyanú szerint a móri drogkereskedőtől vásárolt kábítószert az a 27 éves helybéli férfi, akinek lakóhelyén ugyancsak hétfőn hajtottak végre házkutatást a rendőrök. Nála 14,6 gramm súlyú kábítószergyanús növényi törmeléket, őrlőt és egy digitális mérleget találtak a nyomozók. A lefoglalt anyagokat az eljárás során szakértők bevonásával vizsgálják.

A Móri Rendőrkapitányságon a két előállított férfit a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A terjesztőt őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen indítványozták letartóztatását.

A nyomozás során a rendőrök vizsgálják, hogy kik vásároltak a dílertől, így az elkövetői kör vélhetően bővülni fog – írta a police.hu.

A rajtaütésről készült videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bicsike
2022. október 23. 09:02
10 és 15 gramm fű. Basszátok meg, de kurva nagy fogás volt. Egy hétvége alatt elfüstöl annyit 4-5 ember. Büszkék lehetnek magukra a zsekák. Most aztán lefülelték Al Caponét!
csjanos
2022. október 19. 09:04
...szerintem DÓZERRAL kellett volna menni...és rögtön a gazdával együtt bedózerolni...pfuj
Perczel Éva
2022. október 19. 08:37
Móri ezerjó?
Autofocus
2022. október 18. 22:43
A videót elnézve, egyszrűen nem is értem, mi volt a cél. Hogy bemutassák, ennyire hülyék? Vagy hogy ennyi pénzünk van? Lássuk csak, ízlelgessük: 14,6 gramm súlyú kábítószergyanús növényi törmeléket, őrlőt és egy digitális mérleget találtak. Na most az utóbbi két tétel nem btk kategória, a 14,6 g pedig a személyes használatú, elterelési fokozatú mennyiséget is alulról karcolja. És erre mentek egy tucatnyi kommandóssal. És mindezt felvették. És mindezt kitették. WTF?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!