Élőben közvetítették, ahogy visszateszik a helyükre a Lánchíd oroszlánjait (videó)

2022. október 18. 11:43

„Ilyet sem látsz mindennap: visszatérnek az oroszlánok Budára” – olvasható a BKK Facebook-oldalán.

2022. október 18. 11:43
null

Rövid ideig élőben közvetítette Facebook-oldalán a BKK, ahogy visszateszik a helyükre a Lánchíd oroszlánjait. A cég az oroszlánok visszatérését egy szokatlan, horoszkópnak tűnő bejegyzéssel hirdette:

„Készen állsz újra leláncolni magad, ezáltal a magánéletedben szerencsés fordulat áll be. Egy korábbi partner felbukkanásával hosszú időre megtalálod a társadat. Ne hagyd, hogy az utóbbi időszak elcsendesülése elzárjon az új lehetőségektől. Önts tiszta vizet a Dunába, így találkozhatsz valakivel, akivel kölcsönösen csodálhatjátok egymást. Kövesd élőben a napi horoszkóp beteljesülését ma 9:30 körül a Facebook-oldalunkon!” – tette közzé kedd reggel a Facebookon a BKK.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2022. október 18. 20:21
Nevetséges: a helyükön kellett volna magasnyomású vízzel egyszerűen lemosni max. gőzborotvával. Utána átkenni fehér cementpor és kőszínű habarcspor koverékével. Ha valami novicsokkal kezelt dilettáns pofázik, előre szólok: értek hozzá!
LancelotDuLac
2022. október 18. 18:38
Ügyes volt Kari!!! xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
fado
2022. október 18. 16:12
Horoszkóp, sátánista praktika.
sagirdilsiz
2022. október 18. 13:55
Nekem ez a lánchídi oroszlános kedvencem https://www.youtube.com/watch?v=si1oSPwfuRU&ab_channel=WeLoveBudapest
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!