Tarlós István Karácsony Gergelyről: A DK nélkül mozdulni sem tud, pártja uszkve nulla százalékos

2022. október 31. 14:14

A volt főpolgármester új fejlesztést nem lát, ami folyik, azt „kivétel nélkül mi indítottuk el”.

2022. október 31. 14:14
null

A Hír TV Célpont című műsorában Karácsony Gergely elmúlt hároméves fővárosi teljesítményét vették górcső alá. Mint ismert, a főpolgármester Budapestért végzett munkáját a balosok „kiválónak” értékelték, de az elődje, Tarlós István más véleményen van.

Tarlós többek között megjegyezte, hogy számára Karácsony Gergely majdhogynem kizárlógaos facebook-os sajtótájékoztatói azért nem rokonszenvesek, mert „ezeket a Facebook-üzeeteket bárki megírhatja. Azt sem lehet tudni, hogy ezek a saját szellemi termékei vagy sem” – hangsúlyozta a volt főpolgármester.

Az egykori városvezető azt is leszögezte Gáll Csongor műsorvezetőnek, hogy Budapest jelenlegi főpolgármestere „rendkívül rosszul alakította a kapcsolatát a kormánnyal.

– mutatott rá a visszásságokra Tarlós István.

„A DK nélkül mozdulni sem tud”

A volt főpolgármester arra is felhívta a figyelmet, hogy az elmúlt három évben Budapesten „ami nem zöld, ott nem nagyon történt semmi.” 

– húzta alá Tarlós.

A beszélgetés során az egykori főpolgármester azt a kérdést is feltette, „hogyha engem bábnak nevezték, akkor Karácsony Gergely micsoda?

(...) A visszalépése óta pedig politikailag sincs könnyű helyzetben. Főleg azután, hogy kijelentette, hogy azért tette, hogy ne dobrev Klára legyen a miniszterelnök. Elhiheti, hogy Gyurcsány örök hálája fogja üldözni ezért a mondatért” – idézte fel az előválasztáson történteket Tarlós István

A teljes adást alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2022. október 31. 18:12
Én az emberi oldaláról közelitem meg. Számomra Tarlós akkor szűnt meg embernek, polgárnak lenni, amikor a 85-90% ban Demszky által épitett metró avató ünnepségére nemcsak hogy nem hivta meg a korábbi polgármestert, hanem egyenesen kitiltotta onnan. Európai ember ilyet nem tesz!
Halder
2022. október 31. 17:59
Tarlós úr jöjjön vissza 2024ben ! Ezért IS vigyázzon magára, az egészségre ! A város elmúlt 70 évének legszebb 9 évét adta Ön. A város vezetés nélkül tengődik 2019 vége óta, visszatért a 1990-2010 közti demszláj világ.
Davidov
2022. október 31. 17:12
Bagoly mondja verébnek!
olajfa1
2022. október 31. 17:04
"Kaligeli" DK-s gúzsba van kötve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!