„Senki által nem látott migránsok”, „elképzelt nemváltó óvodások” – így bagatellizálja Gyurcsány „árnyékminisztere” a migrációt és a gendernyomulást

2022. október 10. 19:45

A Soros-féle nyílt társadalom híve Gyurcsányék „árnyékkormányának” oktatási és kulturális „árnyékminisztere” – írja az Origo.

2022. október 10. 19:45
null

Barkóczi Balázs, Gyurcsányék „árnyékkormányának” oktatási és kulturális „árnyékminisztere” számos nyilatkozatában utalt arra, hogy támogatja a genderideológiát, nem létező problémának tekinti az illegális migrációt és támadta a katolikus egyházat – számolt be az Origo. 

A portál ennek alátámasztására Barkóczi korábbi nyilatkozatait hozta fel. A DK-s politikus például egy tavaly novemberi ATV-műsorban az Alaptörvényt támadta, és Karl Poppernek A Nyitott társadalom és ellenségei című, Soros György alapítványának elnevezését és szellemiségét is ihlető könyvéről is beszélt. Szerinte alapvető kérdés, meddig tolerálhatja azt egy társadalom vagy egy politikai berendezkedés, valamint a természetes közéleti immunrendszerünk, hogy egy olyan Alaptörvényt kényszerítenek ránk, amely korlátozza bizonyos rétegeknek az alapvető alkotmányos jogait.

Gyurcsányék „árnyékminisztere” úgy fogalmazott:

Barkóczi egy szeptember végi Facebook-bejegyzésében a hazai katolikus egyházat próbálta kioktatni kereszténységből. Példaként azt írta, büszkén leng a Black Lives Matter mozgalom zászlaja és a szivárványos lobogó Montpellier unitárius templomán, ahogy a katolikus kápolna (akadálymentesített) bejárata is a szivárvány színeiben pompázik. Csakúgy, mint az episzkopális imaház ablakai.  Szerinte az Egyesült Államoknak ezen a részén nem is kérdés, hogy „minden ember szabadnak és jogokban egyenlőnek” született – aki ott mást állítana, arra nagyon furcsán néznének, és valószínűleg magukban mélyen megvetnék és kinevetnék.

Ezt követően a „Szeresd felebarátodat!" krisztusi parancsolatra emlékeztetett a Bibliából, és megjegyezte:

Barkóczi Balázs a választási kampányban idén januárban arról beszélt az ATV-ben, hogy „amikor a Fidesz-kormánynak valamiféle elképzelt ellenféllel szemben kell hadakoznia, például nemváltoztató óvodásokkal vagy senki által nem látott migránsokkal, akkor milyen hatékony, és teleplakátolja az országot”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. október 11. 18:04
Ezt a barmot valaki lökje át a határon a migránsok közé! Aztán, ha még lesz ideje gondolkodni, akkor gondolkodjon!
Vitéz János
2022. október 11. 16:38
„Senki által nem látott migránsok”... --- Senki által miniszternek meg nem választott, idegenszívű ellenségek. Hazudott intézmény (méghogy kormány!), hazudott pozició, hazug élet. Takarodjanak!
Töki
2022. október 11. 12:06
Ezek valós tények, te hót birka!!! A kurva anyádat Fletó! Ezt a "kurva országot" - ahogy te hívtad -, nem fogjuk senkinek átadni, vagy rabszolgák lenni, saját hazánkban. Megértetted alkimédesz!!! Az, hogy mi bele merünk állni sok mindenbe, ami nem szolgálja ennek a "kurva országnak" az érdekeit, VÉGRE nem lábtörlők vagyunk, és ez nem hadakozás. Hadakozás az lenne, ha a háborúba lennénk!
palicsi
2022. október 11. 06:24
Annyira sajnálom, hogy a Szabadka melletti makkhetesi erdőbe nem megy el ez a szerencsétlen DK-s! Ott ugyanis az Ukrajnának küldött és és a nem létező migránsoknak eladott kézi fegyverekből rendszeresek a lövöldözések! Azért kellene oda mennie, hátha egy gellert kapott nem létező golyó eltalálná!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!