Homofób-gyanús kommentben támadja Trombitás Kristófot a Magyar Hang újságírója

2022. szeptember 17. 11:45

„A kimértségre és egyebekre mindig olyan büszke balos sajtónak ez belefér?” – tette fel a kérdést a jobboldali véleményvezér.

2022. szeptember 17. 11:45
null

Trombitás Kristóf a Facebookon számolt be arról, hogy miután korábban Batka Zoltán megfenyegette, most egy újabb baloldali újságíró, a Magyar Hang munkatársa esett neki, és azzal vádolta meg, hogy meleg.

Homofób gyűlölködéssel tromfolt a Magyar Hang újságírója, Koncz tamás, haverja, Batka Zoltán, a Népszava Online szerzőjének posztja alatt egy kommentben” – fogalmazott a jobboldali véleményvezér. Hozzátette: „Utóbbi az, aki jobboldaliakat nevezett ellenségnek, sortüzeket emlegetett, engem személy szerint felakasztana, Lentulai Krisztián barátomat pedig megvesszőzné”

„Tudom, ez így egészen szürreálisan hangzik, de ahogy pár napja egy hozzászóló megjegyezte, Kun Béla és társai is nagyon nevetségesek voltak, még hónapokkal a kommün előtt is” – fogalmazott. Leszögezte:

A Népszava Online-nak, hogy munkatársuk lövetne, akasztana és vesszőzne? a Magyar Hang irányadóinak, hogy homofób fröcsögőket alkalmaznak?”. Hozzátette: „Úgy tűnik, igen, aztán mindig meglepett orcácskát vágnak, amikor annak nevezzük őket, amik”. „Hiába, ebben a hihetetlen diktatúrában, bocs, választási hibrid autokráciában akkora az elnyomás, hogy ezek mindennaposak.”

Kapcsolódó

„Az ilyen elkényeztetett pubikkal szemben, mint te, a kétkezi munkától sem riadok vissza” – így fenyegeti a Népszava újságírója Trombitás Kristófot 
Bővebben...

Nyitókép: Facebook

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsuuuzsaaa
2022. szeptember 18. 07:05
Ez a fiúknál miért ilyen központi téma, hogy ki meleg, ki nem? Ismerek négy meleg pasit, zseniális a humoruk, tök jó fejek, okosak, és ha kötelező lenne, akkor se mennének a Pride-ra, szerintük ez magánügy. Még csak csókolózni sem láttam őket soha. Teljesen normális emberek!!! Az, hogy valaki meleg, nem hat az IQ-ra, sem az EQ-ra. Ha valaki ezzel villog (pro/kontra), akkor az a fentebb említett indexek alacsony voltára utal :/
Pierre
2022. szeptember 17. 19:25
az nem homofobia, hogy azt mondja, meleg. Ha egy homofobnak mondja, hogy meleg, akkor ezt a nem letezo tartalmat sajat maga vetiti bele a mondandoba. Ha elegge buta. De homofoboknal ez valoszinusitheto.
amca
2022. szeptember 17. 19:15
Ezeknek a hulla Pat Kányoknak javaslok ,1 kis revolúciját. Utána keressétek a kezeteket,a tökötöket,meg a faxotokat. Majd meglátjuk ,melyik pat Kány lyukból húzunk ki benneteket ??
McFocker
2022. szeptember 17. 18:43
Milyen viráglelkűek ezek a seggnyaló propagandisták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!