Itt küldhet részvétnyilvánító üzenetet a brit királyi családnak

2022. szeptember 09. 12:05

A brit királyi család weboldalán egy virtuális részvétnyilvánító könyv nyílt meg azok számára, akik üzenni szeretnének.

2022. szeptember 09. 12:05
null

„Kérjük, ezen az űrlapon keresztül küldje el részvétnyilvánító üzenetét. Az üzenetek egy részét továbbítjuk a királyi család tagjainak, és az utókor számára a Királyi Levéltárban tároljuk” – olvasható a brit királyi család weboldalán. A részvétnyilvánító üzeneteket a következő weboldalon keresztül küldhetik el: https://www.royal.uk/send-message-condolence 

A magyarországi Brit Nagykövetség részvétnyilvánító könyvet nyitott meg aláírásra a budapesti Brit Nagykövetségen (1022 Budapest, Füge utca 5-7.) amelyet ma, szeptember 9-én 11 órától 14 óráig, valamint szeptember 12. hétfőtől szeptember 16. péntekig mindennap 10 órától 15 óráig lehet aláírni.

Nyitókép: Facebook

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2022. szeptember 10. 20:20
Kovács Rezső hajléktalan önkormányzati temetése alkalmából a XIII.kerületi Önkormányzat címére lehet a részvétnyilvánító üzeneteket küldeni.....
Bitang ember
2022. szeptember 09. 21:03
Érdekes, hazai hazaárulóink nagy része, amennyire vehemensen gyűlöli saját múltját és azt, hogy Magyarország valójában királyság, pontosan annyira felszopja a britt monarchiát.
annamanna
2022. szeptember 09. 19:42
Kate Middleton se ment el a királynő halálos ágyához. Szerintem azért, mert nem bírta abbahagyni a röhögést. Kábé ennyire gyászolhat. Mi miért gyászoljuk jobban, mint a családtagok?
lendvaiildiko
2022. szeptember 09. 16:07
Sajnos abban a jobboldali és a libbant sajtó egyenértékű, hogy a britanniai monarchia előtt földön csúszva hajbókol. Elhunyt II Erzsébet, Isten nyugtassa, nyugodjék békében. S közben alig hallunk legkiválóbb uralkodóinkról, fejedelmeinkről, kiváló miniszterelnökeinkről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!