Orbán Balázs Kötcsén: Át kell gondolni az Oroszország elleni szankciós politikát

2022. szeptember 10. 17:07

A miniszterelnök politikai igazgatója szerint „az oroszokat nem sikerült térdre kényszeríteni, Európa viszont egyre inkább térdre kényszerül”.

2022. szeptember 10. 17:07
null

Át kell gondolni az Oroszország elleni szankciós politikát – mondta a miniszterelnök politikai igazgatója szombaton a Somogy megyei Kötcsén, a Polgári Magyarországért Alapítvány Polgári Piknik elnevezésű rendezvényének helyet adó Dobozy-kúria előtt újságíróknak.

Orbán Balázs jelezte: Orbán Viktor miniszterelnök idei előadását az orosz-ukrán háború és annak Európára gyakorolt hatása fogja meghatározni. Hozzátette: a szankciókkal

elszabaduló energiaárak, soha nem látott infláció sújtja Európa valamennyi országát.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2022. szeptember 10. 23:09
Ez így is van! At kell gondolni. Vagy meg kell tartani a mostani szankciókat vagy újakat, még kemenyebbeket kell meghozni.
Hangillat
2022. szeptember 10. 23:02
Normális piacgazdaság jelenleg az EU-ban? A polbeat mintájára polpiac. Az EU az általunk is vállalt örökhitelből is polpiac-jogállamiságot fabrikál. Ezekkel a polpiaci szörnyekkel együttműködni? Ha van gáz, olaj, fel kell mondani szerződés szegés miatt. A nekünk járó egyéb pénzek jogos elvárása mellett a világcégek, itthoniakkal egyetemben olcsó energiával versenyképesek maradnak. Keletre, nyugatra. Orosz meggyengülés nekünk katasztrófa. Kilépni, Huxit, helyett lépjenek ők ki, a szélsőségesek, az antidemokratikusak, autoriterek-visszac Az USA novembertől változhat, az EU-idióták miatt később. Itália? Lehet persze visszahőkölés, lakossági forrongás (hidegelés), forradalom. Hazaárulók, EU-árulók, világárulók egymásnak örülnek.. őrülnek. Bevándorló ide csak képzett európai jöjjön. A Kincses Nyugatról elindulhat a józanul mérlegelők, fiatalok betelepülése. A gender stb. tudósok, jogászok szörny, szörnyű kategóriába essenek-ez itt még nem késő. A Homo Ludens-től hosszú út vezetett idáig. A világ változik; Csoda EU helyett csuda egy EU. Reméljük, a kötcsei bulin
ppix
2022. szeptember 10. 22:16
Aztán a híreket olvastad-e nyuszika, vagy azt böfögöd fel, amit a gazdátok mondott egy hete az eligazításon?
pemete jakab
2022. szeptember 10. 22:04
"Orbán Balázs Kötcsén: Át kell gondolni az Oroszország elleni szankciós politikát" Az oroszoknak egyre inkább elfogynak a tartalékaik. A világ egy része viszont átáll az orosztól független gáz- és olajkereskedelemre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!