Lemondott mandátumáról a Jobbik két női országgyűlési képviselője

2022. szeptember 19. 14:09

Szabó Hajnalka és Végh Noémi helyére Ander Balázst és Dudás Róbertet delegálja az ellenzéki párt a parlamentbe.

2022. szeptember 19. 14:09
null

Lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról a Jobbik-frakció két tagja; Szabó Hajnalka és Végh Noémi helyére Ander Balázst és Dudás Róbertet delegálja az ellenzéki párt a parlamentbe.

Hétfői közleményében a párt köszönetet mond a két távozó politikusnak alapos munkájukért és kitartásukért, jelezve, az új képviselők is azon fognak dolgozni, hogy az elszabaduló energiaárakra, a magas inflációra, a munkahelyek elvesztésére hiteles, jobboldali konzervatív választ tudjon megfogalmazni a Jobbik, alternatívát kínálva azoknak, „akik hitüket vesztették a hazánkat gazdasági és szociális válságba sodró kormánypártokban”.    

A tájékoztatás szerint Ander Balázs feladata pedagógusként az lesz, hogy „képviselje a magára hagyott közoktatás ügyét”, pályatársai és a szülők hangja legyen, míg Dudás Róbert – korábbi polgármesterként – „a kormány által a csőd szélére sodort önkormányzatok helyzetének javítása érdekében” is fog dolgozni a parlamentben.

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NKFF
2022. szeptember 20. 09:18
Lefizették őket,tuti! Jakabkát is le kellett volna és mandátum plusz!
ZeroTadpole8073
2022. szeptember 19. 19:04
Lemondott? Ez olyan, mint amikor Rákosiborzas "gyógykezelésre" a Szovjetúnióba utazott 1956 júliusában. Először Moszkva. Aztán amikor rosszabodott, kelet felé vitték. És vitték. Végül Budapesttől 5400 km-re, Kínához közelebb, mint Mo.-hoz döglött meg.
hátakkor
2022. szeptember 19. 18:56
Sziszi, Szaszi, Zsiga még kitart.
röviden
2022. szeptember 19. 18:23
Nos, akkor eldőlt a két tartalékmandátum sorsa, véget érhet a helyezkedési belháború, el lehet kezdeni a felelős államférfiúi munkát. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!