Gyöngyösinek is köszönőlevelet írt Jakab mozgalma, a Jobbik-elnök törvénysértést emleget

2022. szeptember 09. 16:06

Nem járult hozzá az adatkezeléshez.

2022. szeptember 09. 16:06
null

Úgy tűnik, továbbra sem csitul a Jakab Péter és Gyöngyösi Márton közti harc. A Jobbik egykori és jelenlegi elnöke már augusztusban is a nyilvánosság előtt leveleztek egymással. Jakab aztán a nemzeti ünnepen jelentette be, hogy új mozgalmat indít a Nép Pártján néven.

Az új formációhoz a bukott pártelnök állítása szerint több ezren csatlakoztak, és nem csak egykori jobbikosok, hanem a politikát eddig távolságtartással kezelők is. Úgy tűnik az építkezés második fázisában Jakabék felkeresik majd az őket támogatókat. Legalábbis erre utal Gyöngyösi Márton friss Facebook-posztja.

A Jobbik-elnök közzétette, hogy milyen „köszönőlevelet” kapott a mozgalomtól. A dolog szépséghibája, hogy Gyöngyösi feltehetőleg nem lépett be,

és az adatait sem adta meg a Nép Pártján mozgalomnak.

„Kedves Péter! Tudom, hogy nehéz nélkülem, és a Jobbik szimpatizánsi listája nélkül, de immár egy másik szervezetben politizálsz.

Viszont ha elfogadsz egy utolsó jó tanácsot, szólj a tanácsadódnak, hogy olyan emberek adatait tárolni, akik ehhez nem járultak hozzá, az bizony törvénysértés. Ebből több ezret főleg” – írta Gyöngyösi Márton.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gytaka
2022. szeptember 10. 10:51
Disznóvágás. Szó szerint. (a disznónak is adjatok kést.)
cutcopy
2022. szeptember 09. 18:34
Ezt már nem mosod le magadról Gyöngyösi, jöhet a következő Jobbik elnök.. )
amca
2022. szeptember 09. 18:24
Daragij ,Mandi. Nem lehet ezt az agyhalott wc lehúzó álpedagógust lehúzni a wcn. Fizetek érte.
Alaric
2022. szeptember 09. 18:03
Én mind a kettőnek drukkolok. Sok sikert egymás végleges lenullázásához!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!