Videón, ahogy ismeretlenek letépik a II. kerület fideszes jelöltjének plakátját

2022. szeptember 16. 18:09

Október 2-án egyéni választókerületi képviselőt választanak Budapest II. kerületében.

2022. szeptember 16. 18:09
null

Bálványkövi István, a II. kerületi időközi választás fideszes jelöltje közösségi oldalán osztott meg egy videót, amelyen az látható, hogy Bálványkövi plakátjait ismeretlenek letépik. 

Sajnálom, hogy a baloldal számára a választási kampány nem az itt élő emberekről szól, hanem a rongálásról. Én valóban a budai polgárokért szeretnék dolgozni, a biztonságot és fejlődést szem előtt tartva”

üzente az eset kapcsán Bálványkövi. 

Az incidensről készült videófelvétel itt megtekinthető: 

Nyitókép: Képernyőfotó 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. szeptember 17. 15:04
Ahelyett,hogy tömegesen bejelentkeznének a kerületbe,ahogyan a fidesz tette a Várban..:(
csulak
2022. szeptember 17. 14:42
a bunozoknek miert takarjak ki az arcukat?... hogy ne ismerhessuk fel oket amikor ki akarnak minket rabolni?
Katicza
2022. szeptember 17. 09:56
Nekik ez jutott, ez van és ez lesz sok cikluson át. Sötétben bújkálni, plakátokat tépkedni irodákat rongálni, kormánypárti oldalakra járni beszólogatni, minuszolgatni, trollkodni és akkor azt hiszik ennyi, ettől minden más lesz és győzelem. Lószart mama. Sorozatban átlép az élet rajtuk és az emberek, a csendes napi politikával nem foglalkozó normalitáspárti nagy többség pedig elmegy és szavaz. Minden választáson, időközin. Ezek meg tépkedjenek. Ennyit tudnak, ennyit érnek.
Dunhill67
2022. szeptember 17. 08:46
jah...szeretetország mi,libsik?.....amúgy meg tök felesleges a plakát szerintem,akit érdekel a választás és annak kimenetele az nem a plakátokról fogja megtudni,hogy ki a számára ideális jelölt (magánvélemény)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!