Íme Hadházy megfejtése az új nemzeti konzultációról

2022. szeptember 22. 19:33

Ki nem találná, hogy milyen megfejtésre bukkant a baloldali politikus...

2022. szeptember 22. 19:33
null

Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, csütörtök délután Kocsis Máté (Fidesz) és Simicskó István (KDNP) sajtótájékoztatót tartott a kormánypártok frakcióüléséről. A sajtótájékoztató keretei között bejelentette a Fidesz frakcióvezetője, hogy a két frakció arra kérte a kormányt, hogy indítsanak nemzeti konzultációt a szankciókról.

Ezt a nemzeti konzultációt fejtette meg most Hadházy Ákos a Facebook-oldalán:

Kapcsolódó

Brutálisat kaszál a Gazprom a gázháborún
Rekordbevétel, osztalékfizetés, a szankciók hatása nem érzékelhető. Sőt. Bővebben is érdekel... 

Rekordbevétel, osztalékfizetés, a szankciók hatása nem érzékelhető. Sőt.

Nyitókép: Mandiner Archív 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2022. szeptember 23. 10:06
Végül is felmerül a kérdés, hogy a Hadházy maga tehet arról, hogy tök hülye? Vagy ez valamilyen objektív dolog? Például, a neuronok hiánya és/vagy rendellenes működése.
Lmcwelt
2022. szeptember 23. 06:28
Csak azt mondja már meg nekem valaki: ez a büdöslábú faszájesz mikor végzi el vállalt kötelességeit, ha úgy egyébként össze-vissza rohangál az országban feljelenteni valót keresni?!
nomatter
2022. szeptember 23. 05:46
A büdöslábú Szarházy Ákos, aki most már nagyon képviselő akar lenni, és akiért a sikító MZP nagyon aggódik, már megint mondott egy szart!
popzene
2022. szeptember 22. 22:22
"Áruld el nekem, hogy honnan vennél te megfelelő mennyiségű és minőségű gázt és milyen áron" Ahonnan a többi európai ország, és ugyanolyan áron. A ruszki gáz se olcsóbb. Az idén télen ez még takarékoskodással járna, talán jövőre is, de cserébe Putyin soha többé nem zsarolhatna. Egyébként Magyarországon a fantasztikus ruszki gázszerződések ellenére ugyanúgy spórolni kell, mint nyugaton, úgyhogy végképp nevetséges, hogy a Fidesz-hívők szerint a ruszki zsarolási potenciál tudatos fenntartása bármilyen előnnyel jár az ország számára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!