„Ezt szerintem nem akartad mondani, ezt a hasznos hülyét...” – így szólt be Gyurcsány Gulyás Mártonnak (videó)

2022. szeptember 29. 10:00

Íme, a partizános Gyurcsány interjú legnagyobb beszólásai.

2022. szeptember 29. 10:00
null

A Kontra egy rövid videóban gyűjtötte össze Gyurcsány Ferenc beszólásait Gulyás Mártonnak. Mint ismeretes, Gyurcsány a Partizán vendége volt szerda este. Az interjúról lapunk több cikkben is beszámolt: Gyurcsány Ferenc a Partizánban: Amit Márki-Zay csinál, az nagyon messze van attól, amit Magyarországról gondolok „Nem alapértelmezett, hogy támogatjuk” – Gyurcsány belengette, hogy kifarolnak Karácsony mögül; Gyurcsány: Most van 1 millió szavazónk, azt gondolom, hogy egy, másfél év múlva lesz 1,5 millió.

Kapcsolódó

A szerdai gyurcsányos Partizán-interjú legjobb pillanatai (videó)
Elképesztő jeleneteknek lehettek szemtanúi a szerdai partizános interjú nézői, íme egy csokorral belőlük! Bővebben is érdekel...

Elképesztő jeleneteknek lehettek szemtanúi a szerdai partizános interjú nézői, íme egy csokorral belőlük!

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2022. október 01. 06:20
Rád is passzol, mi?
Boruss Demeter
2022. szeptember 29. 22:24
Gyurcsány gátlástalansága elképesztő. Saját felelőségéről nem akar beszélni, ugyanakkor kérdőre vonja riportert, amiért az merészelt interjút készíteni az összellenzéki ME jelöltel, aki egyébként bármikor készen állt hülyeségeket mondani. Ő az ellenzék fő politikacsinálója, az ő terméke is volt MZP. Amit csinál az kb. olyan, mintha egy buliban odaszarna a szoba közepére, és utána úgy tenne, mintha semmi köze nem lenne hozzá, sőt felháborodik azon, hogy valaki észrevette a szart.
RendBen
2022. szeptember 29. 21:55
Szerintem nem ezt akartad mondani - vérfagyasztó, tényleg a maffia jut az ember eszébe. Meg 2006 ősze.
Hydra Esus
2022. szeptember 29. 21:20
Túlmelegedett a kis buzi. Feri lehűtötte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!