Ceglédi Zoltán: Hittel lehet a kirakatba tenni és támogatni Komjáthi Imrét

2022. szeptember 02. 16:17

De azért kifejtette azt a humorista, hogy Komjáthi keresztény, hatgyermekes családapa. Ezt azoknak üzente, akik idén tavasszal ettől várták a sikert.

2022. szeptember 02. 16:17
null

Ceglédi Zoltán a Szeged.hu hasábjain egy terjedelmes véleménycikk keretei között taglalta, hogy miért támogatja Komjáthi Imrét. Mint ahogy azt lapuk megírta, elindul az MSZP társelnöki posztjáért Komjáthi Imre.

A humorista kifejtette, hogy „pont azért tudom támogatni Komjáthi Imre pártelnöki ambíciót,

Hozzátette, hogy van egy „erőszakos és fals” elvárása az ellenzéki nyilvánosságnak, hogy „intenzív rajongással dicsérjek fel mindeneket, akik-amik ellenzékinek tűnnek, illetve a velejéig rothadt fasiszta rezsim bűzös excrementumaként rúgjak le mindent, ami kormánypárti”.

Kifejtette, hogy Ungár szerinte több könyvet olvas, mint egy átlagos magyar politikus, valamint hogy Szél, ha még tíz lett volna belőle akkor „felemelik a parlamentet, és az ablakain át rázzák ki a NER-t”. Leszögezte, hogyha mindenkiről azt kell hazudnia, hogy hibátlan és bűntelen, akkor 

Odaszúrt Márki-Zaynak

A véleménycikkben Ceglédi nem volt rest odaszúrni Márki-Zay Péternek és azoknak akik a bukott miniszterelnök-jelöltet támogatták az áprilisi választásokon. Utóiratként leszögezte, hogy Komjáthi

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2022. szeptember 03. 12:49
EMLÉKEZHETÜNK arra a WELLNESS-MENETRE is, melyet "éhségmenetként" ő szervezett! TÖBBSZÁZEZER forintos CIPELLŐKBEN meneteltek, s be-betértek egy-egy wellnessre, kiadós vacsorákra! ELVÉGRE éhségmenet volt, NEMDEBÁR? S IGEN-igen csendben volt, mélységes mélyen hallgatott szakszervezeti elnökként az MSZP-SZDSZ kormányok ELBORZASZTÓ RABLÁSA, pusztítása, rombolása idején!
amca
2022. szeptember 02. 20:12
Itt már csak 1 a kérdés. Mikor döglik meg a MAszop??
Namond
2022. szeptember 02. 19:46
Hittel lehet a kirakatba tenni és támogatni Komjáthi Imrét, láncra verve a Suzuki kerítéséhez.
NTLLK
2022. szeptember 02. 19:32
"Ceglédi Zoltán: Hittel lehet a kirakatba tenni és támogatni Komjáthi Imrét" Miazhogy? Nagyonis!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!