Kormányülés: Magyarországon nem lesz energiahiány

2022. szeptember 02. 12:04

Leszögezték: van és lesz gáz, áram, fűtőanyag.

2022. szeptember 02. 12:04
null

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével megtartották az őszi politikai időszak első kormányülését a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

A miniszterek egyebek mellett áttekintették az energia-veszélyhelyzeti valamint az aszály-veszélyhelyzeti operatív törzs eddigi munkáját, majd az aktuális költségvetési és gazdasági kérdésekről tárgyaltak.

Megállapították:

a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók miatt egész Európában energiaválság várható az ősszel.

Magyarországon azonban a kormány eddigi intézkedéseinek köszönhetően nem lesz energiahiány; van és lesz gáz, áram, fűtőanyag.

A kormány mindent megtesz azért, hogy a háborús inflációtól megvédje a magyarokat, és megvédje a rezsicsökkentést – áll a sajtófőnök tájékoztatásában.

(MTI)

A nyitókép egy korábbi kormányülésen készült. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. szeptember 02. 19:07
"Kormányülés: Magyarországon nem lesz energiahiány" Ha kell, a piaci ár triplájáért is megvesszük az oroszoktól.
Lajoss
2022. szeptember 02. 16:02
Legfeljebb tízszeres áron..
korona.2.0
2022. szeptember 02. 14:59
Addig lesz, amíg MÉGIS ODA KELL ADNUNK a németeknek, mert ott van az anyavállalat végüli is, és ha az bezár, akkor a magyarországi részlegre is lakat kerül. Ezt a német kormány már kifundálta. Olyan megszorítás vár ránk, amilyen már rég volt. Csodálkoznék, ha ezt Orbán nem tudná. Tudja, de altatni kell a népet. Most már, az EU nagy örömére, talán mégis sikerül megszabadulni Magyarországtól, mert a nép nyomására (talán) mégis csak kilép közülük. Vagy mégse ?
CirmoS
2022. szeptember 02. 13:49
Hát libsikéim, ahogy az várható Orbánéktól itthon nem fogunk megfagyni! Sajnos ti sem. Ja, és nem bukik.., akárhogy vergődik a böszme meg az egész bukott csürhe a Soros sajtóval együtt! Remegjetek tovább! És őrjöngve hazudjatok! Zene a fülnek! :-)))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!