Átadták a negyedik zebrát a Blaha Lujza téren

2022. szeptember 07. 16:36

Az újabb akadálymentesítésről Karácsony Gergely főpolgármester számolt be közösségi oldalán.

2022. szeptember 07. 16:36
null

„Akadálymentesítjük Budapestet: elkészült a negyedik zebra is a Blaha Lujza téren” – írta Facebook-oldalán Budapest főpolgármestere.

Karácsony bejegyzésében hangsúlyozta, hogy ez a felújítás nem pusztán arról szól, hogy „megszépül a tér és minél több fát ültetünk”, hanem „nagyon fontos eleme az akadálymentesítés is”. Az ellenzéki politikus itt külön kiemelte a babakocsival közlekedőket, akik véleménye szerint „ugyanúgy megérdemlik, hogy egyszerűen és kényelmesen átjuthassanak egy forgalmas út egyik oldaláról a másikra”.

Budapest egyik „leglepusztultabb” teréből ligetes találkozóhelyet hoznak létre

„Ezzel még egy lépéssel közelebb kerültünk, hogy

akadálymentes új zebrákkal és nyilvános mosdóval” – zárta gondolatait Karácsony.

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. szeptember 08. 13:54
KAmuGeri Butapest szegyene ! https://magyarnemzet.hu/ahelyzet/2022/09/doglott-lo
az a helyzet
2022. szeptember 08. 13:33
Akkor ez most vívmány?
Nabakker
2022. szeptember 08. 13:22
A buszsávok ura megoldja a kisemberek gondjait, és belelovagol a vízbe, miközben hiperpasszív nyelven kurjongat a méheknek.
alphaville
2022. szeptember 08. 09:31
"Ha csak át kell menni a túloldalra, akkor oké a zebra" Erről van szó. Többek között. "az esetek nagy többségében két zebrát is igénybe kell venned, akkor meg már az aluljáró gyorsabb. " Én például akkor is a zebrát választanám. Kinek hogy, lehet választani. "A mozgáskorlátozottaknak, vagy látássérülteknek is könnyebb." Így van, nekik is könnyebb a felszínen közlekedni. "zebra nélkül is átszaladtunk" Na, az életveszélyes. Ezért kell a zebra és a közlekedési lámpák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!