Kontra: Karácsony Gergely keze alatt minden arannyá válik

2022. szeptember 22. 17:45

A portál szerinta Blaha Lujza téren teljesen új megközelítését látjuk a felújítás szó jelentésének.

2022. szeptember 22. 17:45
null

A közösségi médiában terjed egy felvétel a felújítás alatt álló Blaha Lujza térről. A fotón az látható, hogy a térkövezést igencsak hanyagul oldották meg. A hiányzó darabok helyére csak „odamaszatoltak” valamit a kivitelezők.

A Kontra sem hagyta mindezt szó nélkül. Facebook-bejegyzésüket azzal kezdték, hogy

Majd azzal folytatták, hogy „a poliglott főpolgármester vezetés alatt megújul Budapest. Most éppen a megújult Blaha Lujza térnek örülhet a nyitott szellemű fővárosi közönség”.

„Kussban figyelik, hogy késéssel és rossz minőségben végzik el a Blaha rehabilitációját”

„Teljesen új megközelítését látjuk a felújítás szó jelentésének, most a kopottas, művileg patinás a divat, a római romokat idéző térkövek. Egyedül a csövesek adják vissza a 21. század hangulatát” – húzták alá a fotóra reagálva.

A portál arra is rámutatott, hogy  „egyetlen kritikus hangot sem lehet hallani a független-kritikus sajtótól, akik szerint a Szépművészeti Múzeum szemét. Most kussban figyelik, hogy késéssel és rossz minőségben végzik el a Blaha rehabilitációját” – hangsúlyozták a posztban.

A vonatkozó  bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baki2022
2022. szeptember 25. 10:21
Szerintem nézzük ennek is a jó oldalát! Legalább a gödör eltűnt. :)
kecsketenyeszto
2022. szeptember 23. 13:59
Vegyetek példát róla, milyen amikor tisztességesen meg van fizetve még a generálkivitelező, kivitelezőjének kivitelezője is! Így kell ezt, mindenből a legjobb! https://www.szeged.hu/cikk/vege-fele-jar-a-hatvanpusztai-orban-birtok-epitese
Ehetős Odó
2022. szeptember 23. 12:59
Nem kell ezen fennakadni kérem. Aki mást várt ezektől, követvén az egész munkálatot, tegye fel a kezét. Nekem csak néhai kollégám szavajárása jut eszembe a karácsonyfélék teljesítményéről: Szarbúl nem lehet ustort fonni. Vagy ha lehet is, nem csattanik.
Ólat a trolloknak
2022. szeptember 23. 10:27
Most őszintén, nem mindegy, mire szarnak a hajlékonyok, mire hánynak a részegek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!