Vágó: Mondjátok, hogy ez nem igaz!

2022. augusztus 27. 18:22

A DK-s politikusnak nem tetszik, hogy Márki-Zay Péter megafonosokkal fotózkodott.

2022. augusztus 27. 18:22
null

Vágó István a Facebook-oldalán szörnyülködik, hogy Márki-Zay Péter a Megafon csapatával fotózkodott. „Mondjátok, hogy ez nem igaz! Mondjátok, hogy ez photoshop!” – írja felháborodottan a DK-s politikus.

Nyitókép: Reddit

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asiati
2022. augusztus 29. 11:16
A rohadt Zajos Peti miatt nem lett kétharmadotok a Gazdád szerint,pedig volt pénz, paripa,fegyver.Az a mocsok elfelezte az ellenzéket,telefonos segítséget is kért,majd a végén a közönség döntött.Tudod az eredményt ugye Pista bá,hát ezért nem leszel TV elnök,UFÓ miniszter,csak egy szánalmas megkeseredett Demens Káder.
erdei nyezega
2022. augusztus 28. 15:26
végül is....a makizaj hozta nekünk a választási pontokat!.....meg aztán hódmezővásárhelyi önkormányzat is a kormánytól kapja a jövedelmének egy részét!......úgy gondolja a maki..és jól gondolja.....jobb a kormánnyal jóba lenni , mint ellene!
madarpok
2022. augusztus 28. 14:33
Vágó, mint a tolerancia, az elfogadás legfőbb letéteményese.
Esvány
2022. augusztus 28. 11:53
FelVágóPefta, azután, hogy a választás éjszakáján magára hagytátok Márki Zay-t a színpadon és kikiáltottátok bűnbaknak, mit csodálkozol? Talán kezet csókoljon nektek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!