Ujhelyi magyaráz: „Csupán előre gondolkodom egy évre!”

2022. augusztus 08. 17:23

A szocialista politikus reagált az őt ért vádakra azzal kapcsolatban, hogy mégsem indít népszavazást hazánk uniós tagságának megerősítéséről.

2022. augusztus 08. 17:23
null

Miután Ujhelyi kijelentette, hogy mégsem indít népszavazást hazánk uniós tagságának megerősítéséről – ahogy fogalmazott, „fiókban hagyom a népszavazási kérdésemet az ellenzék megosztottsága miatt” – Tibi atya kapcsolódó posztja alatt magyarázta meg a tettét: „Rendszeres olvasód vagyok és mindig okulok belőle. Csak azért rakom ide a mai posztomat, hogy teljes legyen a kép a követőid számára is.

Érdemes elolvasni a pontos kérdést és az érveimet. Üdv mindenkinek!” – zárta a kommentjét a szocialista politikus.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zovirax
2022. augusztus 09. 13:37
„Csupán előre gondolkodom egy évre!” Hát ez aranyos: Ujhelyi visszalépett, mégsem kezdeményez népszavazást az uniós tagság... Ujhelyi István visszalépett, mégsem indul az MSZP társelnökségéért... Ilyen egy előre gondolkodó...
csjanos
2022. augusztus 09. 08:40
....gusztustalan szófosó eltartott...pfuj
Ferry63
2022. augusztus 09. 07:16
Te szarkupac barom, mi a kurva anyáddal tudnál egy évre előre gondolkodni, mikor annyi eszed sincs mint egy csirkének! Lavírozol , próbálsz fent maradni, mert semmihez nem értesz, csak seggét nyalni ! Remélem el fogsz tűnni a picsába , te hazaáruló rohadék!
Perczel Éva
2022. augusztus 09. 07:16
Családelhagyó kisgömböc, aki előre gondolkozik egy évre? Ez a "best of" kedd reggeli kávézás közben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!