Tűz és fények fantasztikus játéka – GALÉRIÁNK a tűzijátékról

2022. augusztus 27. 21:54

Az államalapítás korától egészen napjainkig, hat fejezetben mesélték el hazánk történelmét.

2022. augusztus 27. 21:54
null

Elképesztő látványorgiában lehetett annak része, aki megnézte a nemrég véget ért tűzijátékot Budapesten. Szerencsére ma egész nap olyan volt az idő, hogy fel sem merült, hogy el kell halasztani, így százezrek csodálták meg a fantasztikus produkciót.

Az idei tűzijáték a tavalyi Tűz és fények játéka című műsor történetét folytatta. Volt egy kerettörténet, párbeszédes hangjátékot hallhattak a nézők. Az államalapítás korától egészen napjainkig, hat fejezetben mesélték el hazánk történelmét, két meghatározó színe volt egy-egy korszaknak.

Volt fény- és drónshow, vetítések és pirotechnika, azaz maga a tűzijáték.

Galéria

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

***

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

***

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

***

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

***

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leskelődő
2022. augusztus 28. 10:30
Gazdag kultúrájú, gazdaságilag nagyon fejlett ország nagy városából érkező ismerős is kiment megnézni, és ma azt az üzit küldte, hogy soha életében nem látott ilyen nagyszerű tűzijátékot. Fantasztikusan jó volt, újra meg fogja nézni felvételről - írta.
Csakegycsicska
2022. augusztus 28. 09:42
Azt az embert sajnálom aki a tűzijáték következtéven a dunába esett a Margithídról. Valószínüleg már nem él. Sajnos ebből is az látszik, hogy emberi áldozatok elkerülhetetlenek még a viktor királyságában is. Igen ezzel arra akarok kilyukadni, hogy múlthéten 1 gyurcsányozás is belefért a tűzijáték lemondása közben. Most 1 ember felelősségét én is látom a legutóbbi halálesetben...
Armageddon
2022. augusztus 28. 08:06
Tök jó volt! A Holdról is láccott(!)
Gyzoltan
2022. augusztus 28. 08:01
Tv-n, és csak rövid ideig néztem a tűzijátékot, de az is elégvolt, hogy szuperlatívuszukban említsem! Zseniálisan megkomponált előadás, fantasztikus, csodálatos látványélménnyel! Káprázatos látvány, el is kápráztatott... -azóta is töprengek, hogy a fényfüggönnyel mi volt, mi lett eltakarva, mit szándékoznak eltakarni..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!