Az éjfél sem hozott traktort Budapestre

2022. augusztus 21. 11:08

Alig egy tucatnyi, kedveszegett ember társaságában érte az éjfél Szabó Bálintot, az augusztus 20-ra meghirdetett gazdatüntetés szervezőjét.

2022. augusztus 21. 11:08
null

Bár Szabó Bálint reggelig tervezte elhúzni az általa szervezett augusztus 20-i gazdatüntetést, amelynek része lett volna az is, hogy háromszáz traktorral a Parlamenthez vonulnak, már szombat éjfélre minden momentumát elvesztette a demonstráció. Végül egyetlen munkagép sem érkezett,

miközben a mintegy száz tiltakozó túlnyomó többsége hazament.

Volt olyan résztvevő, aki már napközben átverésnek nevezte Szabónak a traktorflotta felvonulásáról szóló ígéreteit – számolt be a Magyar Nemzet a Médiaworks-Hírcentrum alapján.

Alig egy tucatnyi, kedveszegett fő társaságában érte az éjfél Szabó Bálintot, az augusztus 20-ra meghirdetett gazdatüntetés szervezőjét. Végül egyetlen traktor sem érkezett, holott a szegedi önkormányzati képviselő délután még több mint háromszáz munkagép felsorakozását ígérte. 

Szabó a Mediaworks–Hírcentrum helyszíni tudósításában korábban azt hangoztatta, hogy az éjféltájban befutó traktorflottával a pesti alsó rakpart Parlament melletti szakaszára vonulnak, és legalább reggelig ott maradnak.

A nap végén viszont elismerte, hogy később sem fognak megérkezni a munkagépek. 

Emellett azt hangoztatta, hogy továbbra is másnap reggelig tervezik a tiltakozást, ám nem mozdulnak el a Dózsa György út menti járdáról, ahol a tüntetést elkezdték. 

Ha ez végül valóban így történt, akkor rendkívül hosszúnak tűnhetett az éjszaka Szabónak és maroknyi követőinek, hiszen a szegedi politikus már szombaton késő este láthatóan eléggé fáradt, gyűrött és rekedt volt,

a jelen lévő tizenvalahány tüntető nagyobbik része pedig csendben gubbasztott a környező padokon.

(Mediaworks-Hírcentrum)

Nyitókép: Facebook

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2022. augusztus 22. 10:00
A blöff, az blöff ha nem jön be sebaj majd legközelebb. Csak az a baj, hogy ez nem egy kártyajáték az emberek lázítása, hergelése, álhírek terjesztése nem az emberek, hanem csak saját alantas politikai érdeküket szolgálja. Baloldali csőcselék, undorítóak akár a módszereik!
masikhozzaszolo
2022. augusztus 21. 16:11
Zúg a traktor Szánt az eke Kommunisták, a szátokat befogjátok e?
Vakfolt
2022. augusztus 21. 16:08
Van úgy, hogy néha megállok Már nem sírok és nem kiáltok De csendben gondolok rád Csak egy, csak egyvalamit bánok Azt ígérted akkor, traktort hozol még az éjjel De a hajnal eljött nélküled, csak az esőt hozta el Úgy vártalak, mint még soha Azon az éjjen Úgy vártalak, mint még soha Soha senkit még nem
olajfa1
2022. augusztus 21. 15:15
DURVA CIKI EZ AZ ELLENZÉKNEK! méh egy pedálos gyerek Jhon Deer-t sem tudtak felvonultatni!!!... Gyuribácsi ezekkel égetteti a dollárjait!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!