Ellenzéki párt rég szaladt bele ekkora maflásba (videó)

2022. augusztus 08. 19:30

A Momentum hétfőn kora délutánra tüntetést hirdetett a Kossuth térre az Országház elé, ám a pártaktivistákon, a sajtón és a turistákon kívül senkit nem érdekelt a megmozdulásuk. Kínjukban az egész demonstrációt egy sajtótájékoztatónak állították be, de így sem lett jobb a helyzet.

2022. augusztus 08. 19:30
null
Bokor Gábor

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukubenko
2022. augusztus 09. 18:15
Szerintem mindkettő felváltva, vagy egy harmadik tömi őket partiba.
kukasmacska
2022. augusztus 09. 15:56
Az elmúlt hetekben kb ez volt 7. (vagy 13.???, tudja a fene) ellenzéki tüntetésecske. Annyi eszük sincs, hogy EGYET kellene tartani, de azt értékelhető tömeg előtt, különben egyrészt alig érdekel valakit, másrészt még a sajátjaik is körberöhögik őket. Ja, ezek meg is történtek.
Vikivitni
2022. augusztus 09. 12:02
Szerintem a Fidesz térden állva mondhat köszönetet Fletonak,hogy ilyen utódokat nevelt ki magának.
rrrrrr
2022. augusztus 09. 11:09
a poltikikával qrva gyorsan kell kezdeni valamit, mármint a parlametárissal, kik mennyien kerülhetnek be, mert ezt nem nézzük jó szemmele sokáig, h oké, h nyerünk, de csilliárdok mennek el az ellenzékre amely oylan ami itthon kérem, ha nem vagy kormányzó párt, de a parlamentben vagy, max havi bruttó 600 ezer. egy politikus, ha tényleg civil szférából jön, hirtelen a választások után ha beszavazzák ugrik a felső 10 ezerbe? milyen hozott múltbeli teljesítméynek alapján? kunhalmi ha eszembe jut h a semmiért kap milliókat havonta, azért h műparasztkodjon ha vidéken jár, úgy rúgnám picsán azért amit megtestesít h az nem kifejezhető szavakkal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!