Etikai eljárást kezdeményez Potocskáné ellen Jakab Péter volt kabinetfőnöke

2022. augusztus 02. 15:38

Molnár Enikő szerint Potocskáné Kőrösi Anita a Fidesszel összejátszva szorította ki Jakabot a Jobbikból.

2022. augusztus 02. 15:38
null

„Sokszor hallhattuk, hogy az ellenzék tele van fideszes ügynökkel. Mára kiderült, hogy az a párt, aminek közel egy évtizede tagja vagyok, hasonló problémákkal küzd. Mára világossá vált, hogy Potocskáné Kőrösi Anita a Fidesz-médiával összejátszva szorította ki a Jobbikból Jakab Pétert” – írja közösségi oldalán Molnár Enikő, Jakab Péter volt kabinetfőnöke.

„Azt, hogy Anitát ebben saját egyéni ambiciói motiválják, ígértek neki valamit vagy zsarolásra teszi, nem tudom megítélni, és nem is az én tisztem, ahogy az sem, hogy kik azok a politikusok, akik vele összejátszva teszik mindezt, de ha a Jobbik valóban ellenzékinek titulálja magát, akkor ezektől az emberektől mihamarabb elhatárolódik, és kizárja soraiból.Hiszen méltatlanná váltak az ellenzéki szavazók bizalmára” – érvel Molnár, aki bejelenti: a Fidesszel való összejátszás, szivárogtatás miatt etikai eljárást kezdeményez Potocskáné Kőrösi Anita ellen, ennek részeként pedig kéri a Potocskáné kizárását a Jobbikból.

Mint írja, „Jakab Péter elnökként való megpuccsolásának leggusztustalanabb eszköze az volt, hogy a Jobbik országos elnökségének ülésein elhangzott mindennemű információt az elnökség tagjai közül valaki folyamatosan kiszivárogtatta a Fidesz-médiának. Mind a mai napig csak találgathatott a közvélemény, hogy ki lehetett az, aki összejátszhatott a Fidesszel Jakab Péter eltávolítása érdekében”.

A teljes posztot itt olvashatja.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bendi7
2022. augusztus 03. 22:01
Kávéhoz kérhetek egy fagylaltot is? Szivárogtattok ti ott mindnyájan. Jakab meg, a te segítségeddel már rég leírta magát. Április 3.
ivanoohe
2022. augusztus 03. 07:27
Jujj de randa :) Ja van bérletem :)
Konstantina
2022. augusztus 03. 03:34
Mamuszosnak nagyon fáj, hogy ilyen gyorsan elveszítettw a kétmilliós állását. Most így áll bosszút érte, de ettől még nem kapja vissza. Mehet haza főállású anyának, úgyis van mit bepótolnia.
bela barva
2022. augusztus 02. 19:43
Az a sok proli tetováálás igazán gyönyörűvé teszi öszutyokságát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!