Teljes érdektelenségbe fulladt Márki-Zay kormányváltó tüntetése

2022. augusztus 06. 20:59

A Facebook-eseményre 2500-an jeleztek vissza, az ellenzék volt miniszterelnök-jelöltje az összes közösségi oldalán arra biztatott mindenkit, hogy menjenek el a Kossuth térre, ám alig voltak.

2022. augusztus 06. 20:59
null

Kétszázan voltak jelen a legújabb kormányváltó tüntetésen, ahol a konferanszié úgy kezdte beszédét, hogy bár nincsenek sokan, így is többen vannak jelen, mint Orbán dallasi beszédén. A szombati demonstráción beszédet mondott többek között Antoni Rita, Boros Péterné, a FreeSZFE képviselői és Brenner Koloman jobbikos képviselő, a sztárvendég pedig Márki-Zay Péter volt. 

Két felszólaló között felment egy vidéki pedagógus is, aki bár nem volt felírva a szónokok között, még is szót kapott, a közönség pedig egy idő után megunta őt és többen jelezték neki, inkább behirdetett felszólalókat hallgatnák. 

Márki-Zay is kitért arra, milyen kevesek vannak, azt mondta, minden politikus rémálma, ha alig vannak egy demonstráción és most valóban nincsenek sokan, így kérdés, van-e értelme a demonstrációknak és mit tudnak tenni a tisztességes civilek. 

Ha a pártok ugyanazt csinálják, mint eddig, a választási eredmény sem lesz más, mint április 3-án. Az ellenzéki pártokat is Fidesz irányítja, és amíg ez így van, esély sincs a változásra”

– szállt bele mindenkibe a hódmezővásárhelyi polgármester.

Nyitókép: Facebook

 

 

 

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. augusztus 08. 12:12
.....ennek az orbángyűlölő patkánynak már nincs mondanivalója...akkor minek kimenni?....pfuj
tailor
2022. augusztus 08. 10:26
200 n .....
Jason Bourne
2022. augusztus 08. 09:47
Nyaral a kormányváltó, nyomorgó többség, azért nem mentek kormányt váltani.
tevevanegypupu
2022. augusztus 08. 00:04
Borzalom, hogy az én Sopronomat egy ilyen cimeres ökör mint Brenner Koleman képviselheti. Hova tette az eszét a város lakosságának az a része, aki erre szavazott. Szájer József azonnal gyere vissza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!