Kaltenbach Szijjártónak: „Petike, kicsit ügyesebben hazudj, mert ezt talán már a híveid sem veszik be”

2022. augusztus 28. 07:12

A Szegedi Egyetem tanszékvezetője közösségi oldalán véleményezte a külügyminiszter Tihanyban elmondott beszédét.

2022. augusztus 28. 07:12
null

„Napi hazugság” címmel posztolt közösségi oldalán Kaltenbach Jenő, aki ezúttal Szijjártó Péter Tranziton elmondott beszédéből emelt ki részleteket. 

 – idézte Kaltenbach a tárcavezetőt, majd azt írta: mindkét állítás „átlátszó hazugság”, hiszen a nyugati világ meghatározó köreiben Orbán valóságos persona non grata. „Ma már az egykor szövetsèges visegrádiak is elfordultak. Orbán Putyin ès Xi hasznos idiótája. Magyarország règ nem volt nemzetközileg olyan elszigetelt mint ma” – írta Kaltenbach, majd így folytatta: 

„Ha bennünket nem érint a recesszó akkor vajon a horribilis kormányzati áremeléseket „(villany, gáz) mire véljük, a kétszámjegyű, Európában legmagasabb inflációról nem beszélve, és vajon Navra miért előszobázik Brüsszelben hetek óta egy kis segélyért esedezve?

– zárta bejegyzését a jogtudós.

Nyitókép: MTI / Soós Lajos

Összesen 436 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monalisi
2022. augusztus 30. 18:11
Szegediként mondom, hogy ő az, akinek a neve nem az egyetemen ismert, hanem a baloldalon. Itt még dumálhat egy kicsit, van hátországa. Sajnos az itteni egyetemen pislákol még az MSZP lassan elhamvadó parazsa, de a vezetés nem ilyen szerencsére.
mediator01
2022. augusztus 29. 13:05
Kaltenbakk! Den Mund halten!
parrlev
2022. augusztus 29. 09:56
Na de Jencike, maga végbelet csinál a szájából: Észtországban pl. 20 % feletti az infláció. A gáz és villany árak csak az átlag feletti fogyasztóknál jelentkeznek. "Navra" azt a pénzt akarja megkapni, ami az EU-s törvények szerint jár Magyarországnak amilyen törvények szerint mi is teljesítjük befizetéseinket. Az EU sok államával ellentétben A FIDESZ és a kormány nem volt hajlandó tönkretenni a magyar-orosz energetikai kapcsolatot egy USA által kiprovokált háború miatt ami csak az USA és a Biden család érdekeit szolgálja.
DFK
2022. augusztus 29. 08:59
Az a baj, hogy az ilyen kaltenbachok tanszékvezetők lehetnek. Könnyes szemmel gondolok Franco és Pinochet tábornokokra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!