A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Jakab Péter: Hamarosan kezdünk!

2022. augusztus 20. 12:34

A Jobbik volt elnöke fakanállal a kezében üzent követőinek.

2022. augusztus 20. 12:34
null

„Hamarosan kezdünk!” – írta Jakab Péter hivatalos közösségi oldalán ahhoz a képhez, amelyen fakanállal a kezében egy bogrács mellett látható főzés közben. A Jobbik volt elnöke várhatóan egy új politikai formáció megalapítását fogja bejelenteni, erre enged következtetni pénteki Facebook bejegyzése is, amelyben úgy fogalmazott:

„Már csak 1 nap! Harcoljunk együtt a kormányváltásért! Köszönöm azt a rengeteg támogatást, amit tőletek kapok itt facebookon, e-mailen és személyesen is. Mi nem alkuszunk a rendszerrel! Holnap bejelentés! Kövesd az oldalam te is! Maradunk a nép pártján!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hunpettel
2022. augusztus 21. 05:46
Bunkó vagy Bugsy!
Kormos
2022. augusztus 20. 21:44
Na mit jelentett be Peti?
aquaszig
2022. augusztus 20. 17:47
Ha olyat főz, mint a paprikáskrumplija, akkor a disznóknak való !
A Nép
2022. augusztus 20. 17:39
Ó, hány és hány politikus, vagy önmagát annak aposztrofáló önjelölt messiás állt már a Nép pártjára, persze, mindig szavakban, tettekben soha, hisz belül valójában megvetették, lesajnálták, s csakis a rajta való taposáson keresztüli felemelkedésre használták. Aki valóban a Nép pártján áll, az nem szajkózza ezt a baromságot, hanem teszi a dolgát, falusi tanítóként, orvosként, vagy bármi más módon, de sohasem parlamenti megmondó emberként, modernek csúfolt korunk hordószónokaként, ahogyan ez a senki tette és teszi. Azt keveri, amit magának főzött, s egye is meg: a sz.rt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról