Megtámadták és kirabolták Gábor Zsazsa özvegyét

2022. augusztus 15. 07:22

Leütötték és elvitték 11 millió forintos óráját Budapest belvárosában Frédéric von Anhalt hercegnek.

2022. augusztus 15. 07:22
null

A néhány napja a magyar fővárosban tartózkodó herceget a Duna-parton támadta meg egy ötfős banda, akik az összes nála található értékét elvették. Ugyan a 79 éves férfi csak egy éjjel a korzón sétálgató nyugdíjasnak tűnt, hiszen egy sima szabadidő nadrág, egy póló és egy pulóver volt rajta, a rablók kifigyelhették, amikor kivillant a pulóver ujja alól a luxusórája. A több mint 11 millió forintot érő Patek Phillipe nem az ára miatt nagy veszteség Von Anhalt számára – írja a Blikk.

„Ugyan ez az óra 30 ezer dollárt ér, nem szoktam vele villogni, mert nem az értéke miatt hordtam. Azért szerettem azt az órát, mert Zsazsától kaptam ajándékba” – sóhajtott Frédéric von Anhalt herceg, aki először nem is értette, mi történik vele.

„Szeretek a Duna-parton sétálni, mert sok elméket idéz meg, ez volt a feleségem kedvenc helye Budapesten. Már majdnem az Erzsébet hídnál jártam, amikor körülvett öt ember” – emlékezett vissza a herceg, aki talán éppen azért kerülte el a tragédiát, mert nem állt ellen.

„Nem beszéltek, rögtön támadtak. Leütöttek és a kezemet is kicsavarták, de nem álltam ellen. Ha megteszem, talán még súlyosabb lett volna a dolog” – mesélte a Blikknek a részleteket a herceg, aki a támadás után ugyan visszavánszorgott a szállodába és lefeküdt aludni, reggelre azonban, mire az adrenalin távozott a szervezetéből, érezte, hogy sokkal komolyabb a baj, mint hitte.

„A szörnyű fájdalomra ébredtem, nagyon fájt a kezem és az oldalam, valamit a párna is tiszta vér volt a fejsebem miatt. A szálloda recepciósát kértem meg, hogy hívjanak egy mentőt, akik bevittek a Honvéd kórház ügyeletére” – árulta el a német üzletember, akinek végül össze kellett varrni a fejsebét.

Nyitókép: MTI/MOHAI BALÁZS

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik